Με την 11 αγωνιστική έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου στην κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής
Ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Ξάνθη και ο Πανθρακικός έχουν πετύχει 22 γκολ, τα περισσότερα από τις ομάδες στην κατηγορία, αντίθετα, ο Πύργος και η Βέροια έχουν εντυπωσιάσει με τις αμυντικές τους επιδόσεις, καθώς έχουν δεχτεί από τρια μόλις γκολ. Η Ζάκυνθος έχει εννέα νίκες σε έντεκα παιχνίδια, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, ενώ η Νέα Αρτάκη έχει έξι ισοπαλίες στα έντεκα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.
Συνολικά στους 402 ως τώρα αγώνες έχουν επιτευχθεί 929 γκολ και αξιοσημείωτο είναι ότι σε 101 αγώνες, έναν στους τέσσερις δηλαδή, το σκορ ήταν 1-0. Τα περισσότερα γκολ (9) μπήκαν στις 21/09/2025 στο παιχνίδι Πρόοδος Ρωγών – Λαμία 4-5!
Όσον αφορά την κορυφή των σκόρερ εκεί έχουμε διπλή Θρακιώτικη παρουσία με τον Εβρίτη επιθετικό του Πανθρακικού Απόστολο Σαραντίδη να έχει πετύχει μια ντουζίνα τέρματα(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ από κοντά με δέκα τέρματα είναι ο Κοσμάς Γκέκας του ΑΟΞ(Δείτε ΕΔΩ)
Οι δυο τους είναι οι μοναδικοί επιθετικοί με διψήφιο αριθμό τερμάτων με τον τρίτο σκόρερ της κατηγορίας να είναι επίσης από τον 1ο όμιλο, ο Ηλίας Ιγνατίδης του Αετού Οφρυνίου έχοντας σκοράρει 9 γκολ, με την πρώτη εξάδα να συμπληρώνουν οι Γιουκούδης, Μανιάς και Κέρι με 8 τέρματα.
Αναλυτικά:
12 γκολ: Απόστολος Σαραντίδης (Πανθρακικός)
10 γκολ: Κοσμάς Γκέκας (Ξάνθη)
9 γκολ: Ηλίας Ιγνατίδης (Αετός Οφρυνίου)
8 γκολ: Δημήτρης Γιουκούδης (Απόλλων Καλαμαριάς), Μιχάλης Μανιάς (Απόλλων
Καλυθίων), Φλόρενς Κέρι (Ζάκυνθος)
7 γκολ: Χαραλαμπίδης (Ηρακλής Θερμαϊκού), Κ. Νικολόπουλος (Αστέρας Σταυρού), Φράγκος (Λαμία), Ηλιόπουλος (ΑΟ Μιλτιάδης), Νιφορόπουλος (Παναχαϊκή), Γροντής (Εθνικός)





