Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μεταγραφική έκπληξη με επιστροφή Νεκτάριου Κοτόπουλου στον ΑΟΞ!

“Φορτσάρουν” ενόψει του φινάλε της Θερινής μεταγραφικής περιόδου στον ΑΟΞ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προσπαθούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα με μια από αυτές τις κινήσεις να είναι η σημαντική επιθετική ενίσχυση με Νεκτάριο Κοτόπουλο που θα φορέσει ξανά την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος.

Ο γεννημένος στις 12/9 του 2002 ξανθιώτης φορ, απο το Άβατο πιο συγκεκριμένα, βρισκόταν στην Ακαδημία της Ξάνθης από το 2016 όταν και πήρε μεταγραφή μετά από εντυπωσιακές χρονιές με την Ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης. Σε αυτή την πενταετία ο Νεκτάριος Κοτόπουλος είχε εντυπωσιακές σεζόν στα τμήματα Υποδομής του συλλόγου και συνεχείς παρουσίες σε όλες τις μικρές Εθνικές ενώ αποτέλεσε ένα από τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν στο μπαράζ παραμονής το 2020.

Στο διάστημα της παρουσία του στον ΑΟΞ αγωνίστηκε ως δανεικός για έξι μήνες στον ΟΦ Ιεράπετρας οπού πέτυχε και το πρώτο του επαγγελματικό γκολ. Ενώ από τον Ιανουάριο του 2022 ενισχύει την ομάδα του Άρη Αβάτου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΟΞ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νεκτάριου Κοτόπουλου.
Γεννημένος στην Ξάνθη στις 12/09/2002 , αγωνίζεται ως επιθετικός και προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Νεκτάριε, καλώς όρισες στον ΑΟΞ.

Share it