Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με τρομερό Σιώπη και σκόρερ Μάνταλο η Εθνική με αύρα Μπάλντογκ κέρδισε και την Ιρλανδία!

Η Εθνική Ελλάδος προσέθεσε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση στον λογαριασμό της και σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου όλοι μαζί, σαν μία «γροθιά» παίκτες, τεχνικό τιμ, διοικούντες της ΕΠΟ και φυσικά ο κόσμος τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, η “γαλανόλευκη” επικράτησε με 2-0 της Ιρλανδίας και συνεχίζει με το απόλυτο (4χ4) στον όμιλο του Nations League.

Εκ των κορυφαίων της Εθνικής μας ο Εβρίτης, Μανώλης Σιώπης που μετά το απίθανο ματς στο Λονδίνο προσέθεσε ακόμα μια τρομερή εμφάνιση καταπίνοντας αμέτρητα χιλιόμετρα ενώ πήρε μέχρι και…κεφαλιά από τον πολύ ψηλότερο του Φέργκιουσον.

Ο έτερος Θρακιώτης της αποστολής, Πέτρος Μάνταλος μπήκε ως αλλαγή στο φινάλε φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο και μάλιστα παρά τα λίγα λεπτά που έπαιξε στην τελευταία φάση του αγώνα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κέλεχερ τον προσπέρασε και έγραψε το 2-0. Θυμίζουμε πως το σκορ είχε ανοίξει για την Εθνική μας στο 48′ ο Τάσος Μπακασέτας.

Οι διεθνείς μας μετά την υπερπροσπάθεια του Λονδίνου και παρά την έντονη συναισθηματική φόρτιση από την ξαφνική και άδικη απώλεια του φίλου τους έκαναν κατάθεση ψυχής και πλέον εάν δεν χάσουν από την Αγγλία στις 14 του επόμενου μήνα, θα εξασφαλίσουν από την 5η αγωνιστική την πρώτη θέση, με όλα τα «κέρδη» που θα τους αποφέρει.

Ελλάδα (Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (82′ Μάνταλος), Σιώπης, Μασούρας (65′ Πέλκας), Μπακασέτας (72′ Ζαφείρης), Τζόλης (82′ Τσιμίκας), Παυλίδης (72′ Δουβίκας)

Ιρλανδία (Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Μπράντι, Σκέιλς, Κόλινς, Ο’Σι, Νάιτ, Κάλεν, Σμόντικς, Ογκμπένε (57′ Εμποσέλε), Φέργκιουσον (57′ Τέιλορ), Πάροτ

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής (13/10):

Φινλανδία – Αγγλία 1-3
Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0

Η βαθμολογία του Β’ Ομίλου:

  1. Ελλάδα 12 (9-1)
  2. Αγγλία 9 (8-3)
  3. Ιρλανδία 3 (2-7)
  4. Φινλανδία 0 (2-10)

Το πρόγραμμα της επόμενης (5ης) αγωνιστικής (14/11):

Ελλάδα – Αγγλία (21:45)
Ιρλανδία – Ελλάδα (21:45)

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (6ης) αγωνιστικής (17/11):

Φινλανδία – Ελλάδα (19:00)
Αγγλία – Ιρλανδία (19:00)

Share it