Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 4η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (16:00 LIVE SportsAddict)

Συνέχεια στην δράση για τις ομάδες της Α’ κατηγορίας της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια σεζόν που το SportsAddict θα συνεχίσει να σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 16:00.

Στις εγκαταστάσεις του Le Chalet, με την αισιοδοξία πως θα είναι το τελευταίο εντός που θα δώσει εκτός γηπέδου ΑΟΞ, ο πρωτοπόρος ΑΟΞ υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Στην Θαλασσιά Αναγέννηση και Φίλιππος προερχόμενοι από μεγάλες νίκες συναντιόνται με στόχο αμφότεροι να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Αρκετά σημαντικό ματς αναμένεται να έχουμε και στον Πετεινό με Άρη και Ηρακλή να ψάχνουν άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ενώ και ο Παύλος Μελάς Κουτσού που δοκιμάζεται στην Γενισέα αναζητά επιστροφή στις νίκες έχοντας απέναντι της την Ελπίδα που παραδοσιακά στην έδρα της είναι δυνατή.

Στην Κεντητή τόσο η τοπική ομάδα όσο και η νεανική Βιστωνίδα αναζητούν την πρώτη νίκη της σεζόν, ενώ στην Λευκόπετρα ο Ορφέας που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υποδέχεται την ανεβασμένη μετά την πρώτη νίκη ομάδα της ΑΠΟΞ. Σε όλα τα ματς πριν την έναρξη θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιώργου(Τζορτζ) Μπάλντοκ 

Αναλυτικά:

Σάββατο 12/10, Ώρα 16:00

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Φίλιππος Δροσερού  (Εμίνογλου, Παπαδόπουλος Δ., Οτουζμπίρ)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Ηρακλής Ζυγού  (Καραλευθέρη Γλ., Ξυδιάς, Καραλευθέρης Π.)

Γήπεδο Γενισέας: Ελπίς Γενισέας – Παύλος Μελάς Κουτσού  (Διαλυνάς, Ασικίδης, Βαμβακίδης)

Γήπεδο Λευκόπετρας: Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΟΞ  (Φεράτογλου, Κοτινούδης, Γκώγος)

Εγκαταστάσεις Le Chalet: ΑΟ Ξάνθη – Ασπίδα Ξάνθης  (Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Β., Ασικίδου)

Γήπεδο Κεντητής: Κεντητή – ΑΟ Βιστωνίδας  (Ουζουνίδης, Ιωαννίδης, Ταρινίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Share it