Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιστρέφει στα γήπεδα της Ξάνθης ο Ερυθρός Αστέρας Σελέρου! Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της ιστορικής επανασύστασης

Με το επίσημο καλωσόρισμα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης επισημοποιήθηκε η επιστροφή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ιστορικής ομάδας του Ερυθρού Αστέρα Σελέρου μετά από 7 χρόνια(είχε αποσυρθεί τη σεζόν 2016-2017)!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ιστορικής επιστροφής του Ερυθρού Αστέρα απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Σουχά Ντελή Ογλού, Αντιπρόεδρος ο Σουκάν Ντελή Ογλού, Ταμίας ο Αλμπάη Κιρ Χουσείνογλου, Γενικός Γραμματέας ο Μουζαφέρ Δράμαλη και μέλη τους Τζιχάν Χασάν Μπαντάκ, Σερκάν Μαχμούτ, Ονούρ Αλή Νταή, Σερχούν Ντελή Ογλού και Λεβέντ Οσμάν.

Προπονητής της ιστορικής επιστροφής θα είναι ο πολύπειρος Γιώργος Γρηγοριάδης που έχει στο πλευρό του σε κομβικό ρόλο τον Ριτβάν Τοπ Αλή που θα είναι και παίκτης της ομάδας. Σημαντική η συσπείρωση για την επιστροφή του Σελέρου με πολλά παιδιά από το χωριό που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια σε άλλες ομάδες του τοπικού να επιστρέφουν για να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου

 

Το καλωσόρισμα της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως το σωματείο Ερυθρός Αστέρας Σελέρου Ξάνθης εγγράφηκε στο μητρώο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόκειται να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Ευχόμαστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλους της ομάδας μια όμορφη και πετυχημένη αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές χαρές ”

Share it