Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

«Έπιασε δουλειά» στην Ορεστιάδα ο φιλόδοξος Άθλος!

Έπειτα από διάστημα περίπου 4 μηνών ο Άθλος Ορεστιάδας επέστρεψε σήμερα το πρωί στο γήπεδο, αρχίζοντας και επίσημα την προετοιμασία του για τη σεζόν Volley League ανδρών 2024-2025.

Στο νέο κλειστό της πόλης «Ν. Σαμαράς» όλοι οι αθλητές, πλην του διεθνούς διαγώνιου Άγγελου Μανδηλάρη, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική και του Σλοβένου ακραίου, Σεργκέι Ντρόμπνιτς, ήταν συνεπείς στο πρώτο φετινό προσκλητήριο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.

Δημήτρη Γκαμπράνας, Ντένις Κότσνεφ, Παναγιώτης Μποζίδης, Κριστιάν Παλάσιος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Θανάσης Σπανός, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Σωτήρης Συναδινός,  Γιάννης Τσολακίδης, Ονούρ Τσουκούρ μαζί με τρία ακόμη νεαρά και εξελίξιμα παιδιά από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, τους Γιάννη Σταματόπουλο, Δημήτρη Μπαρμπούδη και Στέφανο Μίχο, άρχισαν να δουλεύουν με όρεξη και ενθουσιασμό, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Γιώργου Μπακοδήμου και του συνεργάτη του Γιώργου Τσακπίνη,  δείχνοντας  όλοι αποφασισμένοι βάλουν από νωρίς τις βάσεις για μια νέα επιτυχημένη χρονιά.

Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος κ. Γιώργος Τσολακίδης καλωσόρισε θερμά τους νεοαποκτηθέντες αθλητές και ευχήθηκε μία επιτυχημένη σεζόν με υγεία, όμορφο βόλεϊ και διακρίσεις.

Στο προπονητικό κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Μπακοδήμος, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο Άθλος, δεν έκρυψε την αισιοδοξία και την  πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας μας, που και φέτος στοχεύει ψηλά.

«Το πρώτο πράγμα που εύχομαι είναι να είμαστε όλοι υγιείς! Αν έχουμε την υγεία μας, θα δουλέψουμε ώστε να προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Άθλο όσο πιο ψηλά γίνεται. Όλα όμως θα φανούν στο γήπεδο. Είδαμε σήμερα με χαρά πολλά νέα παιδιά στην επίσημη πρώτη της ομάδας, καθώς πιστεύουμε και θέλουμε να υπάρχει έντονο τοπικό στοιχείο, δίνοντας ευκαιρίας και προωθώντας τα νέα παιδιά του συλλόγου. Επενδύουμε στα παιδιά μας και δεν μ’ αρέσει αυτό που λέγεται ότι «δεν υπάρχουν παιδιά». Η άποψή μου είναι πως παιδιά υπάρχουν, δουλειά χρειάζεται» δήλωσε αισιόδοξος «σηκώνοντας τα μανίκια» ο νέος μας τεχνικός, που το προσεχές διάστημα, και όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις στις προπονήσεις, αναμένεται να έχει σχηματίσει και μία καλύτερη εικόνα για τους νεοαποκτηθέντες ξένους άσους μας.

Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκινάει με 3 φορές την εβδομάδα βάρη και προπονήσεις πρωί – απόγευμα.Θα υπάρχει ένα ρεπό την εβδομάδα, όπου εκεί με στόχο το δέσιμο και το «team building», όλη η ομάδα θα περνάει χρόνο μαζί, εκτός γηπέδου, για να γνωριστούν και να δεθούν μεταξύ τους οι 5 παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα με τους 7 νεοφερμένους αθλητές μας.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί και τα πρώτα φιλικά, με ένα δυνατό διεθνές τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα, ενώ ήδη υπάρχει πρόταση για τη συμμετοχή του Άθλου σε ένα ακόμη τουρνουά προετοιμασίας της Νεφτοχίμικ Μπουργκάς στη Βουλγαρία.

Οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των αθλητών θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου θα έχουν προηγηθεί κάποιες εβδομάδες προετοιμασίες και θα έχουν ενσωματωθεί όλοι οι αθλητές στην ομάδα.

Αναλυτικά το ρόστερ του Άθλου Ορεστιάδας 2024-2025

Πασαδόροι: Ονούρ Τσουκούρ (Τουρκία), Παναγιώτης ΜποζίδηςΚεντρικοί: Κριστιάν Παλάσιος (Κολομβία), Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης ΓκαμπράναςΑκραίοι: Ντένις Κότσνεφ (Ρωσία), Σεργκέι Ντρόμπνιτς (Σλοβενία), Δημήτρης ΣταυρόπουλοςΔιαγώνιοι: Άγγελος Μανδηλάρης, Γιάννης ΤσολακίδηςΛίμπερο: Σωτήρης Συναδινός, Θάνος Σπανός

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας:Προπονητής: Γιώργος ΜπακοδήμοςΒοηθός προπονητή: Γιώργος ΤσακπίνηςΓυμναστής: Κετενλής ΠαναγιώτηςΤιμ μάνατζερ: Χαράλαμπος Μιχαηλίδης

Χρέη Υπεύθυνης Μάρκετινγκ στη φετινή ομάδα έχει αναλάβει η Χριστίνα Σκαρλάτου

Οι άσοι του Άθλου Ορεστιάδας φιλοδοξούν να μας προσφέρουν μία συναρπαστική σεζόν με χαρές και μοναδικές συγκινήσεις σε μία λαμπερή σεζόν και όπως πάντα ελπίζουν στην παρουσία και τη στήριξη του κόσμου τους, του “7ου παίκτη” της ομάδας!

Share it