Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Έκπληξη με πρώην παίκτη της Ξάνθης από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που έπιασε μεταγραφικό 13αρι!

Σε νέα σημαντική κίνηση ενίσχυση προχώρησε η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς που δείχνει πως θα είναι ένας ισχυρός αντίπαλος για την μάχη της ανόδου, με Πανθρακικό και Νέστο μοιάζουν τα φαβορί.

Έτσι η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη μετά την απόκτηση των Νίκου Κυπαρίση, Αλέξανδρου Πιαστόπουλου, Αστέρη Μούχαλη, Γιώργου Κουνάβα, Γιώργου Μπλέτσα, Βασίλη Αλτιντζή, Χρήστου Καλούση, Βαγγέλη Συλλέκτη, Γιώργου Καλαϊτζή, Δημήτρη Γιουκούδη, Γιώργου Αποστολίδη, Στέφανου Παλαβράκη προχώρησε και στην απόκτηση του Αλέξανδρου Δόρη!

Ο 26χρονος κεντρικός μέσος που φόρεσε την φανέλα της Ξάνθης τη σεζόν 2021-2022 καταγράφοντας 31συμμετοχές μετά την παρουσία του σε Ηρακλή και πέρσι Κοζάνη αποδέχτηκε την κρούση της Καλαμαριάς για να την ενισχύει στην προσπάθεια της στην Γ’ Εθνική, στην οποία θα παίξει για πρώτη φορά

Η ανακοίνωση αναφέρει:

❗️⚽️Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του έμπειρου 26χρονου κεντρικού μέσου Αλέξανδρου Δόρη!
Ο Αλέξανδρος, υπέγραψε σήμερα στην ομάδα μας και πλέον θα φοράει και αυτός την κοκκινόμαυρη φανέλα!
Γεννημένος το 1998 ,ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ19 Φλώρινας, στη συνέχεια στην Βέροια, Βόλο, Επισκοπή, Τρίγλια, Ξάνθη, Ηρακλή και την περσινή χρονιά στην ομάδα της Κοζάνης.
Αλέξανδρε, καλώς ήλθες στην οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς,σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!🔴✌️⚫️
#apollonkalamarias
#weareback

Share it