Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Δημιουργεί Γυναικεία ομάδα και κατεβαίνει στην Γ’ Εθνική με προπονητή τον Δολαπτσή ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Στην απόφαση όχι απλά να δημιουργήσει τμήμα Γυναικών αλλά και να συμμετάσχει στις Εθνικές κατηγορίες δηλώνοντας συμμετοχή στην Γ’ Εθνική Γυναικών, πήρε η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Προπονητής του τμήματος θα είναι ο Άγγελος Δολαπτσής, που συνεργάστηκε με την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής τις σεζόν 2021-2022 & 2022-2023 ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Κομοτηνή (ΣΕΦΑΑ). Καθώς εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ξεκινώντας παράλληλα το μεταπτυχιακό του με τίτλο Προπόνηση και Πρόληψη Τραυματισμών στο Ποδόσφαιρο, επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος του συλλόγου

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Στην σχετική του ενημέρωση ο σύλλογος αναφέρει:

⚫⚪Καθώς το γυναικείο ποδόσφαιρο αποκτάει πολύ γρήγορα φίλους & φίλες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου η ακαδημία μας προχωρησε τη περσινή σεζόν στη δημιουργία τμημάτων υποδομής κοριτσιών!
🟣⚪Η νέα αυτή προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία απαριθμώντας 25 κορίτσια δημιουργώντας τμήματα ανά ηλικιακή κατηγορία 4-18 ετων!
👉Τη φετινή σεζόν το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Κομοτηνής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση Γυναικείας ομάδας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής την αγωνιστική σεζόν 2024-2025!

Share it