Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στο πένθος ξανά ο Ορέστης, «έφυγε» ο Λάκης Πατσάς

Ακόμη ένας θρύλος του Ορέστη Ορεστιάδας έφυγε από την ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Μετά το Νίκο Χατζηβασιλείου, στα 71 του χρόνια απεβίωσε ο Λάκης Πατσάς.

Ο Ορέστης αναφέρει:

Δεν πρόλαβε η οικογένεια του Ορέστη να πενθήσει την εκδημία του Νίκου Χατζηβασιλείου (Ζουμή) και μια άλλη θλιβερή είδηση την συγκλόνισε !!!

Ένας άλλος θρύλος της Ομάδας, στα 74 του χρόνια, ο Λάκης (Βασίλειος) Πατσάς δεν υπάρχει πλέον ανάμεσά μας. Απεβίωσε σήμερα 11 Ιουλίου 2024 στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας, όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό. Εκεί θα τελεστεί και η νεκρώσιμη ακολουθία το, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, στις 12 το μεσημέρι.

Ο Λάκης, ο δικός μας Λάκης, ο αγαπητός Λάκης, που μόνο φίλους είχε, όλα αυτά τα χρόνια διακρίθηκε, ως ενεργός ποδοσφαιριστής, ως παλαίμαχος και ως σημαντικό μέλος της κοινωνίας μας. Επαγγελματικά ασχολήθηκε με την ξυλουργική. Ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας υπήρξε ένας σκληροτράχηλος χαφ με χαρακτηριστικό του τη σωστή πάσα και το δυνατό σουτ. Αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ορέστη σε όλες τις κατηγορίες που έχει αγωνιστεί και η ομάδα μας. Τοπικό πρωτάθλημα, Δ’ Εθνική, Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική κατά τις περιόδους 1966 – 1972 και 1978 – 1982. Από κει και μετά και μέχρι που του επέτρεπαν οι δυνάμεις του υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας της «Δόξας» Ορεστιάδας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του !!!! Αιωνία του η μνήμη !!!! Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ !!!!

Share it