Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με τον αρχηγό του Βασίλη Κουτσούμπα και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική ο Άρης Αβάτου!

Με τον παίκτη συνώνυμο της πορείας του Άρη Αβάτου από τα τοπικά στην Γ’ Εθνική και των ιστορικών επιτυχιών του συλλόγου, Βασίλη Κουτσούμπα που θα φορέσει για 7η χρονιά στην τελευταία οκταετία την φανέλα του Αβάτου, με μοναδικό κενό την σεζόν 2019-2020 που έπαιξε στην Football League με την Καβάλα.

Ο αρχηγός του Άρη Αβάτου που πέρσι ήταν άτυχος καθώς τραυματίστηκε στην προετοιμασία και έχασε το μισό της σεζόν με την επιστροφή του τον Φεβρουάριο να αποδεικνύεται καταλυτική με πολύ καλές εμφανίσεις και κρίσιμα γκολ, ένα από αυτά με το Ορφάνι στο βίντεο παρακάτω. Ο γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1994 Ερασμιώτης αμυντικός φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Άρη Αβάτου το 2016 στην πορεία ανόδου του Άρη Αβάτου από την Α’ ΕΠΣ Ξάνθης στην Γ’ Εθνική πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα ΕΠΣ Ξάνθης, 2 Κύπελλα ΕΠΣ Ξάνθης και φυσικά μεγάλες στιγμές σε Γ’ Εθνική αλλά και Κύπελλο Ελλάδας με κορυφαία στιγμή το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Κουτσούμπα. Ο Βασίλης έχει αποδείξει την αξία του και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό των συμπαιχτών, προπονητών και φίλων της ομάδας.
Η ηγετική προσέγγιση του στο παιχνίδι, η συμβολή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η εμπειρία και το ταλέντο του θα αποτελέσουν τα στοιχεία για την επίτευξη των στόχων μας.
Πάμε όλοι μαζί για μια φανταστική χρονιά !

Share it