Search

Στη μνήμη του αδικοχαμένου Αδαμάκη ο αγώνας της Καβάλας με Νέστο! Σε ίδρυμα επιλογής της οικογένειας τα έσοδα

Ο 22χρονος Καβαλιώτης Ιορδάνης Αδαμάκης, γεννημένος 14 Αυγούστου του 2000 έφυγε από την ζωή στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Με τις δύο πρώην ομάδες του ΑΟΚ και Νέστο να προχωρούν σε μια σπουδαία κίνηση δίνοντας Ιερό σκοπό στο μεταξύ τους ματς στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Το γειτονικό ντέρμπι των δυο ομάδων του νομού θα αφιερωθεί στη μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη, που φόρεσε τη φανέλα των δυο ομάδων και αποτελεί ένα από τα θύματα της τραγωδίας με τα τρένα στα Τέμπη.  Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν σε ίδρυμα που θα επιλέξει η οικογένεια του αδικοχαμένου 22χρονου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Καβάλας:

“Η πατρίδα μας πενθεί την απώλεια τόσων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Μακάρι να είναι οι τελευταίοι, μακάρι ο πανδαμάτωρ χρόνος να αμβλύνει σιγά σιγά τις πληγές σε τόσες οικογένειες που πενθούν και πονούν γιατί έχασαν τόσο άδοξα δικούς τους ανθρώπους.

Ένας από αυτούς που χάθηκαν είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Ιορδάνης Αδαμάκης, και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του θα διεξαχθεί στην μνήμη του ο αυριανός μας αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην οποία επίσης αγωνίστηκε. Τα καθαρά έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε ίδρυμα που θα μας υποδείξει η οικογένεια του. Καλό ταξίδι Ιορδάνη στην γειτονιά των Αγγέλων, αιωνία σου η μνήμη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Ημέρα αγώνα : Κυριακή, 5/3/2023

Ώρα αγώνα : 15:00

Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη

Θύρες : 1,6,10”.

Share it