Search

Πήρε βαθμό, άξιζε περισσότερα απέναντι στον Καμπανιακό η Αλεξανδρούπολη

Ισόπαλη 1-1 με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Καμπανιακό αναδείχθηκε στο Φώτης Κοσμάς για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα του Έβρου σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν ευχαριστημένη από τον βαθμό που πήρε απέναντι στην μοναδική μέχρι και σήμερα αήττητη ομάδα του ομίλου. Με την εμφάνιση της όμως στο γήπεδο μάλλον ήταν αυτή που άξιζε περισσότερο από τις δύο τη νίκη σήμερα.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο οποίο και ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας και αυτό λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν, με αποτέλεσμα στο α’ μέρος ο αέρας να είναι υπέρ των γηπεδούχων και στο δεύτερο υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη καλή στιγμή θα καταγραφεί στο 4′ με τον Κυριζάκη να σουτάρει και την άμυνα να διώχνει πάνω στη γραμμή την μπάλα κρατώντας το μηδέν. Στο 10′ ο Καμπανιακός απάντησε με το σουτ του Ξανθόπουλου να φεύγει άουτ. Στο 16′ ο Κυριζάκης με προβολή θα απειλήσει αλλά θα στείλει τη μπάλα άουτ καθώς δεν είχε την επαφή που θα ήθελε. Στο 20′ μετά από σέντρα ο Παπάζογλου θα πεταχτεί μέσα στην περιοχή και θα δώσει προβάδισμα στην Αλεξανδρούπολη. Τρία λεπτά μετά ο Ιγνατίδης θα προσπαθήσει να απειλήσει αλλά ο Κασκαντάμης θα μπλοκάρει το σουτ του. Στο 33′ σουτ του Τοπάλι θα φύγει λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κεφαλιά του Κυριζάκη θα έχει την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγότερες. Στο 63′ και σε μία ανύποπτη φάση, ο Μακγκούτης θα ακουμπήσει όσο χρειαζόταν την μπάλα μετά από την εξαιρετική σέντρα του Χατζηβασιλειάδη, ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Χαλάστρας. Στο 75′ σουτ του Ξανθόπουλου έφυγε άουτ. Στο 87′ τεράστια ευκαιρία για την Αλεξανδρούπολη με τον Ντέμπροβα να μην μπορεί να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Καμπανιακός παραμένει πρώτος και η Αλεξανδρούπολη προτελευταία. Στην επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη φιλοξενείται από τον Αγροτικό Αστέρα και ο Καμπανιακός υποδέχεται τον Βύρωνα Καβάλας.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης) – Βοηθοί: Γκιόσης (Θράκης), Τόσκας (Ξάνθης).

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Ζαπαρτίδης – Καρατίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου (65′ Μαλτέζος), Τσιεγγελίδης, Ντέμπροβα, Παπάζογλου (70′ Ράλλης), Τοπάλι (81′ Ευθυμιάδης), Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ., Κυριζάκης (81′ Τσιτσεκίδης).

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Γιαννόπουλος, Ξανθόπουλος, Μαγκούτης, Ιγνατίδης, Προσκυνητόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κεχαγιάς, Μάνιος (57′ Χατζηβασιλειάδης), Ντόγος, Μπουτζίκος.

Share it