Search

Η Μυλοπούλου στο Θρακιώτικο ντέρμπι του Κυπέλλου, από Πέλλα ο ρέφερι στο ματς του Πετεινού! Ξανθιώτικη τριάδα στο ματς της Δράμας

Γνωστοί έγιναν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για τα παιχνίδια της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 17:30.

Στο Θρακιώτικο ντέρμπι του Πανθρακικού με την Αλεξανδρούπολη ορίστηκε η Αναστασία Μυλοπούλου της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Γιάννη Γεωργαντέλη και Ανδρέα Ζαχαριά επίσης της ΕΠΣ Καβάλας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτρης Σάββογλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο ματς του Άρη Πετεινού στη Νάουσα κόντρα στην τοπική ομάδα(έχει πάρει το ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου) ορίστηκε ο Απόστολος Αργυρός της ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Χρήστο Βλαδίκα & Γιώργο Σηπάκη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Μπάρας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Θρακιώτικη παρουσία θα έχουμε στο ματς της ΑΕ Καλαμπακίου με τον Ιωνικό Ιωανίας στην Δράμα οπού ορίστηκε ο Γιώργος Δρακίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Σπύρο Σπάρταλη και Εμίν Κεχαγιά όλοι τους της ΕΠΣ Ξάνθης. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Συμεών Τσεσμετζής της ΕΠΣ Σερρών.

Δείτε αναλυτικά τους διαιτητές ΕΔΩ

Share it