Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ήττα για τον Πανθρακικό στο πρώτο του φιλικό κόντρα στη Δόξα Δράμας

Την ήττα με 1-2 από την Δόξα Δράμας γνώρισε ο Πανθρακικός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης και ο Ξανθιώτης προπονητής της Δόξας, Κυριάκος Κετσιεμενίδης, είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες τους να ξεμουδιάζουν από τις συνεχείς και απαιτητικές προπονήσεις, αλλά να βγάλουν και μερικά χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό, όταν από φάουλ του Κόντου και κεφαλιά του Φραγκούλη που σταμάτησε στο δοκάρι, ο Μκρτσιάν πήρε την επαναφορά και έκανε το 0-1. Στο 22′ ο Κασκαντάμης απόκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κόντος και κέρδισε ο Κατσαμάγκας, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιαννακιτσίδης με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.

Η Δόξα ανέκτησε το προβάδισμα για το τελικό, όπως αποδείχτηκε 1-2, στο 38′ όταν από σέντρα του Μπλιου ο Κόντος σκόραρε από κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Δραμινούς να έχουν άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν με τον Χατζηκυριάκου στο 80′, αλλά με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να λέει και πάλι “όχι”.

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Αρετάς, Μπαϊκαρά, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Σμάλης, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, Νικολαΐδης, Φουρλατάρας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σαπνάρας, Καλογρανάς, Τσώλας, Κοτσάκης, Κωσταρέλης, Ομέρ, Παχούμης, Γκουτσίδης, Γκουντάκης.

Δόξα Δράμας (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Καράδαης (75’ Μπεζυρτζής), Μπλιος (60’ Θεοδοσιάδης ), Ντόσης (46’ Παπαϊωάννου), Φραγκούλης (70’ Ιοδρδανίδης Α. ) Μκρτσιαν, Τζελίδης (70’ Ρούτσης), Καζαντζίδης (70’ Οικονομίδης), Κόντος (60’ Χατζηκυριάκου), Βάντερσον (46’ Περσίδης), Παπαδόπουλος (75’Κορέας), Κατσαμάγκας (60’ Ιορδανίδης Χ. 75’ Χατζηδημητριου).

Share it