Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επενδύει στο μέλλον ο Πανθρακικός που ανανέωσε με Σμάλη και άλλους τρεις

Το μπαράζ ανανεώσεων του Πανθρακικού καλά κρατεί με τους πράσινους να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τέσσερις ακόμα παίκτες.

Συγκεκριμένα με τον Πανθραξ στη Γ’ Εθνική θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Παύλος Σμάλης (φώτο), Κωνσταντίνος Τσώλας, Γιώργος Γκουτάκης και Χρήστος Σαπνάρας. Όλοι τους, πλην του τελευταίου, νεαροί ποδοσφαιριστές της περιοχής με παραστάσεις στα τμήματα υποδομής Πανθρακικού, ΑΟΞ και άλλων ακαδημιών της περιοχής αλλά και στις μεικτές της ΕΠΣ Θράκης, έχουν αποδείξει πως το μέλλον τους ανήκει, με τον Πανθρακικό να επενδύει σε αυτούς και να τους διατηρεί στο δυναμικό του και στη Γ’ ΕΘνική. Όσο για τον Χρήστο Σαπνάρα πρόκειται για ένανα ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή που ταυτόχρονα πραγματοποιεί τις σπουδές του στην Κομοτηνή και στον Πανθρακικό πιστεύουν στις δυνατότητές του. Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Τσώλα.

Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας αποτελεί ένα ακόμα παιδί της περιοχής που “ανδρώνεται” ποδοσφαιρικά στον Πανθρακικό και πέρυσι στάθηκε άτυχος καθώς ένας τραυματισμός τον έβγαλε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.
Το μέλλον όμως ανήκει στον Κωνσταντίνο και είμαστε σίγουροι πως υγιής θα πανηγυρίσει πολλές όμορφες “Πανθρακικές” στιγμές”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκουτάκη.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός αποτελεί ένα ακόμα μέλος της νέας ελπιδοφόρας γενιάς της Ροδόπης και πέρυσι πήρε χρόνο συμμετοχής στις διοργανώσεις που συμμετείχε η ομαδα μας.
Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή σεζόν με υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Σμάλη.

Ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος της ομάδας μας ξεχώρισε με την απόδοση του την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.
Ευχόμαστε στον Παύλο υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Σαπνάρα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε τον Γενάρη στο ροστερ της ομάδας και αμέσως ενσωματώθηκε στο κλίμα των αποδυτηρίων έχοντας τεράστια συμβολή στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Ευχόμαστε στον Χρήστο μια σεζόν γεμάτη υγεία υγεία και “Πανθρακικές” επιτυχίες”

Share it