Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Η μάχη της παραμονής στην Γ’ Εθνική και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την μάχη της παραμονής να συνεχίζεται αμείωτη με το Κυριακάτικο μενού να είναι πολύ κομβικό όμως όπως θα δείτε και στα ματς που απομένουν δύσκολα θα “τελειώσει” την κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό της μεγάλης μάχης πως 4 στροφές πριν το φινάλε ακόμα δεν έχει υποβιβαστεί καμία ομάδα μαθηματικά, πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή με την Αναγέννηση Πλαγιάς, ενώ μόνο ο Αγροτικός μπορεί να θεωρεί πως δεν κινδυνεύει που άλλωστε είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σε πιο δύσκολη θέση είναι σαφέστατα οι Ορφέας Ξάνθης και Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου που ψάχνουν ένα θαύμα έχοντας και το μεταξύ τους ματς που αναβλήθηκε, ενώ θα γίνει μεγάλη μάχη για τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στα τοπικά με την Αλεξανδρούπολη να δίνει μεγάλη μάχη έχοντας μπροστά της ομάδες με μεγάλη ιστορία και δυναμική. Η ομάδα του Έβρου θα δώσει 2 εντός και 2 εκτός εκ των οποίων έχει “τελικούς” με Νέστο και Παραλίμνιο. Την τύχη στα δικά του πόδια παρά την μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος που διανύει κρατά ο Άρης Αβάτου που θέλει οπωσδήποτε νίκες στα δύο εντός έδρας ματς με Πλαγιά και Ορφάνι που ενδεχομένως να του είναι αρκετές.

Απο τα πιο δύσκολα προγράμματα έχει ο Νέστος Χρυσούπολης που έχει 3 εκτός και μόνο με το Άβατο εντός, μάλιστα και τα τρία εκτός είναι “τελικοί” με ομάδες που επίσης μάχονται για την παραμονής τους. Αντίθετα ο Θερμαϊκός και ο Σοχός έχουν να δώσουν 3 εντός έκαστος, έχοντας πάντως και οι δύο όπως και οι Δόξα Δράμας και Απόλλων Παραλιμνίου πολλά καθοριστικά ματς που ενδεχομένως θα κρίνουν το μέλλον τους στην κατηγορία.

Την Κυριακή όπως κάθε Κυριακή το Sportsaddict θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων της ημέρας.

Πάμε αναλυτικά να δούμε το μενού μέχρι το φινάλε:

Πανδραμαϊκός  30β.: Θερμαϊκός(εκτός), Αγροτικός Αστέρας(εντός), Αναγέννηση Πλαγιάς(εκτός), Νέστος Χρυσούπολης(εντός)

Άρης Αβάτου   27β.: Αγροτικός Αστέρας(εκτός), Αναγέννηση Πλαγιάς(εντός), Νέστος Χρυσούπολης(εκτός), Μ. Αλ. Ορφανίου(εντός)

Εθνικός Σοχού   26β.: Απόλλων Παραλιμνίου(εντός), Θερμαϊκός(εντός), Ορφέας Ξάνθης(εκτός), Δόξα Δράμας(εντός)

Θερμαϊκός  26β.: Πανδραμαϊκός(εντός), Εθνικός Σοχού(εκτός), Αγροτικός Αστέρας(εντός), Ορφέας Ξάνθης(εντός)

Απόλλων Παραλιμνίου   25β.: Εθνικός Σοχού(εκτός), Ορφέας Ξάνθης(εντός), Δόξα Δράμας(εκτός), Αλεξανδρούπολη(εντός)

Δόξα Δράμας    24β.: Νέστος Χρυσούπολης(εντός), Μ. Αλ. Ορφανίου(εκτός), Απόλλων Παραλιμνίου(εντός), Εθνικός Σοχού(εκτός)

————————————————————————————————————–

Νέστος Χρυσούπολης   24β.: Δόξα Δράμας(εκτός), Αλεξανδρούπολη(εκτός), Άρης Αβάτου(εντός), Πανδραμαϊκός(εκτός)

Αλεξανδρούπολη FC   23β.: Αναγέννηση Πλαγιάς(εκτός), Νέστος Χρυσούπολης(εντός), Μ. Αλ. Ορφανίου(εντός), Απόλλων Παραλιμνίου(εκτός)

Ορφέας Ξάνθης   18β.: Μ. Αλ. Ορφανίου(εντός), Απόλλων Παραλιμνίου(εκτός), Εθνικός Σοχού(εντός), Θερμαϊκός(εκτός)

Μ. Αλ. Ορφανίου   17β.: Ορφέας Ξάνθης(εκτός), Δόξα Δράμας(εντός), Αλεξανδρούπολη(εκτός), Άρης Αβάτου(εκτός)

Αναγέννηση Πλαγιάς   14β.: Αλεξανδρούπολη(εντός), Άρης Αβάτου(εκτός), Πανδραμαϊκός(εντός), Αγροτικός Αστέρας(εκτός)

Share it