Search

Photos: Επεισοδιακό φινάλε και νίκη με ανατροπή του Κεραυνού στο ντέρμπι με Μύκη!

Νίκη μισό-τίτλο πέτυχε ο Κεραυνός Λευκόπετρας στο επεισοδιακό ντέρμπι με την Μύκη που κρίθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν πολύ έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς που έγινε το πρωινό της Κυριακής μύριζε…ντέρμπι απο μακριά με παρά πολύ κόσμο στο γήπεδο, με δυναμική παρουσία και φίλων της Μύκης, ενώ και στο γήπεδο έβλεπες δύο ομάδες παθιασμένες και αποφασισμένες για τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 20′ η ομάδα του Γιάννη Γιοβανούδη που εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο του Τσακουρίδη με τον Τουνάι Σουλεϊμάν με υπέροχο τελείωμα να βάζει μπροστά στο σκορ την Μύκη και τους φίλους της να πανηγυρίζουν έξαλλα το προβάδισμα. Το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους παρά τις καλές στιγμές που είχαν και οι δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος και παρότι τραυματίας ο τοπ σκόρερ του Κεραυνού, Μάνος Χαραλαμπίδης μπήκε στο παιχνίδι και έμελλε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής. Στο 68′ με απευθείας χτύπημα φάουλ ισοφάρισε για το 1-1 και ενώ όλα έδειχναν πως το ντέρμπι θα λήξει ισόπαλο στην τελευταία φάση του αγώνα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Τοπτσή, όπως καταλογίστηκε απο τον ρέφερι του αγώνα προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση παικτών και πάγκου της Μύκης και ξέσπασαν κατά της απόφασης που έφερε ολιγόλεπτη διακοπή αλλά και αποβολή των Εκής και Μπουρμπούν για εξύβριση στον Μόσχο Γκαϊτατζή. Μετά απο αρκετά λεπτά και παρέμβαση των ψυχραιμότερων τελικά το πέναλτι εκτελέστηκε με τον Μάνο Χαραλαμπίδη να νικά τον Σιέχ για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ καθώς αμέσως μετά το γκολ ήρθε το σφύριγμα της λήξης.

Η φάση του πέναλτι έφερε και ανακοίνωση απο την ομάδα της Μύκης που αναφέρει τα εξής: “Θέλουμε ένα παιχνίδι όπου η δικαιοσύνη ΔΕΝ θα λείπει και θα αγωνιζόμαστε υπό ίσες συνθήκες.Δεν συνεργαστήκαμε για να τα παρατήσουμε! Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε ο αγώνας που έγινε σήμερα στη Λευκόπετρα να μην επαναληφθεί ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ… -Α.Ο ΜΥΚΗΣ”

Με αυτό το τρίποντο ο Κεραυνός έφτασε τους 30 βαθμούς και αναδείχτηκε πρωταθλητής Χειμώνα(δείτε ΕΔΩ) και πλέον στρέφει την προσοχή του στα ματς με Κατράμιο εκτός και Εράσμιο εντός για δυνατό φινάλε πρώτου γύρου. Από την άλλη η ομάδα της Μύκης έμεινε στους 24 βαθμούς και έχει μπροστά της δύο δυνατά ντέρμπι με Άρη Β’ στον Πετεινό και Κότινο εντός.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παναγιώτη Βαμβακίδη και Γιώργο Γκώγο.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ: Τσακουρίδης, Μουμίνογλου, Νταγκαλά(46′ Μαχμούτ), Κιοσές, Καλογερόπουλος, Μιχαηλίδης(60′ Χαραλαμπίδης), Σακαλή, Μιχτάρ Κιουτσούκ, Δουρμούς(32′ Σερίφ Αλή), Καραγιάννης, Καρά Χασάν

ΑΟ ΜΥΚΗΣ: Σιέχ, Κιούρτ Α., Φεϊμή Ιλκ., Εκής Ο., Κιούρτ Ε., Σαλή Ογλού, Τοπ Αλή(90′ Καπζά Τ.), Κιούρτ Μ.(60′ λ.τρ. Μποζ Τ.), Τοπτσή Χ., Σουλεϊμάν Τ., Κιούρτ Ακ.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it