Search

Στοίχημα: Να η ευκαιρία για τους «λύκους»

Δε μας πήγε άσχημα στοιχηματικά το περασμένο διήμερο, θέλαμε το απόλυτο βέβαια, αλλά μας τα χάλασε μόνο η Ίντερ. Από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα έχουμε μια αρκετά σημαντική αγωνιστική στα εγχώρια πρωταθλήματα στα αποτελέσματα κουπονιού οπαπ.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να «διαβάσουμε» το παιχνίδι που υπάρχει στα κουπόνια μας και ανοίγει την αυλαία για την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, ανάμεσα στους «λύκους» της Βόλφσμπουργκ και την ανεβασμένη ψυχολογικά Βέρντερ, που δείχνει να έχει ξεφύγει από την περσινή μετριότητα.

Βόλφσμπουργκ: Παρότι αποκλείστηκε νωρίς στην Ευρώπη από την ΑΕΚ, η Βόλσφμπουργκ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μέχρι ώρας, έχοντας δώσει αρκετά καλές παραστάσεις. Οι «λύκοι» έχουν πάρει κάποιες δύσκολες νίκες και παραμένουν πολύ κοντά στην πρώτη 4άδα, βάζοντας ως στόχο την Ευρωπαϊκή έξοδο. Προέρχονται από 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς τους και είναι δεδομένο πως έχουν διαβάσει καλά το παιχνίδι της Βέρντερ κόντρα στη Μπάγερν πριν μια εβδομάδα και θα προσαρμοστούν αναλόγως. Με νίκη, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δηλώσουν «παρών» στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 3-5-0 στα 8 τελευταία ματς στην κατηγορία, 5/9 εντός έδρας ματς στα οποία δεν σκόραρε, 4 σερί εντός έδρας G/G κόντρα στη Βέρντερ

Αγωνιστικά Νέα: Υπάρχει και η πολυτέλεια των ελάχιστων απουσιών στο ρόστερ για τον Αυστριακό κόουτς κι αυτό είναι θετικό φυσικά για τους «λύκους». Μοναδική παραφωνία η υποτροπή σε τραυματισμό του αρχηγού Γκιλαβογκί (ΑΜ, 4/0), που θα λείψει περίπου ένα 10ήμερο από τις προπονήσεις του συλλόγου. Ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό οι Πόνγκρατσιτς (Α, 1/0) και Γκίντσεκ (Ε, 2/0), αλλά είναι ανέτοιμοι.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Καστέελς – Μπακού, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν – Σλάγκερ, Αρνολντ – Στέφεν, Μεχμέντι, Μπρέκαλο – Βέγχορστ.

Δείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Βέρντερ Βρέμης: Πέρσι μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές αναφορικά με την σωτηρία της στην κατηγορία, όμως φέτος η Βέρντερ δείχνει όχι μόνο πως δε θα κινδυνεύσει, αλλά και πως μπορεί να «χτυπήσει» την 8άδα. Τουλάχιστον αυτό μας δείχνει ως ώρας, μια ομάδα που πραγματικά… αρνείται να χάσει, έχοντας μόλις μια ήττα στα 8 πρώτα ματς. Μάλιστα, πριν μια εβδομάδα, αν ήταν πιο τυχερή μπορούσε να φύγει και με διπλό από το Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν. Την ίδια συνταγή αναμένεται να ακολουθήσει και κόντρα στους «λύκους», με σκληρή άμυνα και κόντρα-επίθεση.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 5 σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1, 3-2-0 στα 5 τελευταία ματς Παρασκευή βράδυ, 8-7-8 συνολικά στην έδρα της Βόλφσμπουργκ

Αγωνιστικά Νέα: Όσο φέρνει τα θετικά αποτελέσματα, τόσο πιο λίγες οι αλλαγές που θέλει να κάνει ο Φλόριαν Κόφελντ. Κόντρα στην Μπάγερν ήταν μόλις δύο. Από βασικούς παίκτες λείπει ο φορ Φίλκρουγκ (Ε, 5/4), που ξεκίνησε άψογα τη σεζόν, εντούτοις τώρα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού. Χάνει το 4ο σερί ματς, εκτός αν γίνει κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη. Αποθεραπεύτηκε ο Βελίκοβιτς (Α, 5/0).

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-2-1): Παβλένκα – Γκρος, Τοπράκ, Φριντλ – Γκέμπρε Σελάσιε, Μ. Εγκεσταϊν, Μέβαλντ, Αουγκούστινσον – Μπίτενκουρτ, Ρασίτσα – Σάρτζεντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα αρκετά περίεργο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν πάρει… διαζύγιο με την ήττα θα γίνει στο Βόλφσμπουργκ, όμως θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να «σπάσουν» το σερί των ισοπαλιών της Βέρντερ. Πάμε στον άσο του 1.89 με bet365 προσφορες

Για όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας επισκευθείτε το sentragoal.gr

Share it