Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του SKY 100.8:
“Ό,τι ακούγεται και γράφεται είναι σενάρια. Εμείς σαν Ομοσπονδία δεν έχουμε συζητήσει απολύτως τίποτα. Όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη μεταξύ FIFA, UEFA και των προέδρων των Ομοσπονδιών, η ημερομηνία ορόσημο για την επόμενη ημέρα είναι η 14η Απριλίου. Θα πρέπει η κάθε Ομοσπονδία να αξιολογήσει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της, να δει πραγματικά τι μπορεί να γίνει και αν μπορεί να γίνει και να αποφασίσει. Υπενθυμίζω ότι τα πάντα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου και η κάθε χώρα θα αποφασίσει για τα του οίκου της. Θα είναι στην ευχέρεια της κάθε χώρας να αποφασίσει ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί. Δεν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη οδηγίες από την FIFA ή την UEFA”.
Στη συνέχεια τόνισε πως:
“Διαφορετική είναι η αντιμετώπιση στα Επαγγελματικά σε σχέση με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Όπως επίσης είναι αλλιώς να είσαι μια ομάδα στην Αθήνα και αλλιώς στις Κυκλάδες ή στα Δωδεκάνησα. Όλα αυτά θα μπουν στο τραπέζι και θα τα συζητήσουμε. Φαντάζομαι ότι κάπου στα μέσα του Απρίλη ο πρόεδρος θα μας καλέσει να κάνουμε μια κουβέντα και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει πάρει μέτρα και έχει περιορίσει το φαινόμενο. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό. Σε σχέση με άλλες χώρες έχουμε τις λιγότερες απώλειες και δεν νομίζω ότι και η πολιτεία θα θέλει να το ρισκάρει σχετικά με το αν συνεχίσουμε εμείς τα πρωταθλήματα. Το ίδιο ισχύει και στα υπόλοιπα αθλήματα. Μπορεί η κυβέρνηση να εκτιμήσει ότι μέχρι το τέλος του Μάη δεν μπορεί να γίνει το οτιδήποτε, επομένως θα πρέπει και εμείς να πράξουμε αναλόγως. Το καταλαβαίνουμε ότι οποιαδήποτε απόφαση μπορεί να αδικήσει ή να ευνοήσει κάποιες ομάδες αλλά μπροστά στην ανθρώπινη ζωή δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει κανείς το οτιδήποτε”.
Αναφορικά με το ποια είναι η δική του αίσθηση σχετικά με την επόμενη ημέρα:
“Η αίσθηση η δική μου είναι ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα καθώς από ανεπίσημες πληροφορίες ξέρουμε ότι αυτή η κατάσταση θα πάει και μέχρι τον Μάϊο. Από εκεί και πέρα θα πρέπει και εμείς σαν Ομοσπονδία να δούμε το πως θα …αδικήσουμε λιγότερες ομάδες. Η Super League είναι μια ξεχωριστή ενότητα που μπορεί από μόνη της να ρυθμίσει το δικό της πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, η Super League 2, η Football League και τα τοπικά είναι διαφορετικό κομμάτι. Η Super League 2 και η Football League θα πρέπει να συνεργαστούν με την ΕΠΟ για να δούμε τι θα γίνει. Αν είναι να ξεκινήσει κάτι εάν και εφόσον οι συνθήκες το ευνοήσουν και βγούμε από την καραντίνα, θα πρέπει να ξεκινήσει μέσα στο Μάιο και αφού δοθούν και δυο εβδομάδες στις ομάδες για να προετοιμαστούν. Αν ξεφύγουμε και πάμε στον Ιούνιο θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι και αυτό είναι εκτίμηση δική μου. Φυσικά αν συνεχιστεί η καραντίνα νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως η Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο”.
Για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης:
“Δεν ήμουν σύμφωνος να γίνουν τα πρωταθλήματα όπως έγιναν αλλά για χάρη του τηλεοπτικού συμβολαίου για τις ομάδες, που μας έλεγαν ότι ήταν διασφαλισμένο και έλεγε ότι η κάθε ομάδα της Football League θα πάρει 200.000 ευρώ, είπαμε ότι στο πλαίσιο αυτό μπορεί να γίνει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια αναιρέθηκε μετά τις εκλογές όπου έγινε μείωση στα ποσά. Αν μας το έλεγαν από την αρχή θα ήταν και διαφορετική η απόφαση της Ομοσπονδίας. Εν πάση περιπτώσει, αυτό έγινε τώρα και νομίζω ότι μπορεί να διορθωθεί. Πιστεύω ότι και η πολιτεία μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει μια πιθανή αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Να καταργηθεί η Super League 2 και να πάμε σε δυο ομίλους των δεκατεσσάρων ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πέσει κανείς από τη φετινή Football League και θα ανεβούν και οι οκτώ ομάδες από τη Γ’ Εθνική. Και από εκεί και πέρα μπορεί και η πολιτεία για να διασφαλίσει μια ποιότητα, ζητήσει από τις ομάδες να καταθέσουν τους φακέλους αδειοδότησης και όποια δεν έχει τις προϋποθέσεις να πέφτει στη Γ’ Εθνική”.
Ενώ για το αν τελικά προκριθεί αυτό το σενάριο, πώς θα ξεκαθαρίσουν οι υπόλοιποι πρωταθλητές που δεν έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο αλλά και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν:
“Είναι ένας προβληματισμός. Μπορεί να γίνει ίσως αυτό που συνέβη και πριν κάποια χρόνια με παιχνίδια μπαράζ μέσα στον Αύγουστο ή μέσα στον Ιούνιο. Να είναι παιχνίδια μπαράζ μεταξύ των ομάδων που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον είτε για τον άνοδο είτε για τον υποβιβασμό. Ας μην ξεχνάμε ότι η Γ’΄Εθνική για να τελειώσει με βάση αυτά που προβλέπει η προκήρυξη, απαιτεί ακόμα εννιά αγωνιστικές αν βάλουμε μέσα και τα μπαράζ. Και αν βάλουμε και μια αγωνιστική του 7ου ομίλου που είναι πίσω, πάμε στις δέκα. Και δυο εβδομάδες που θα πρέπει να δοθεί περίοδο προετοιμασίας στις ομάδες; Θα πάμε πολύ πίσω. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι εύκολο να παίζουν Τετάρτη – Κυριακή – Τετάρτη γιατί πρέπει να υπολογίσουμε και τις νησιωτικές ομάδες. Εμείς δεν παίρνουμε το αυτοκίνητο να μετακινηθούμε από το ένα γήπεδο στο άλλο. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα”.