Search

Champions League: Οι 6 ομάδες που προκρίθηκαν μετά τα ματς της Τρίτης!

Βρήκαν κατόχους τα πρώτα έξι εισιτηρία για την φάση των 16 του Champions League, μετά τα ματς της Τρίτης, με τις Τότεναμ, Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι, να προστίθενται στις Παρί, Μπάγερν και Γιουβέντους που είχαν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στην επόμενη φάση.

Συγκεκριμένα στον 1o όμιλο μετά τις ισοπαλίες σε Τουρκία και Ισπανία, η κατάσταση στον όμιλο έχει ξεκαθαρίσει με την Παρί να έχει καταλάβει την πρώτη θέση, την Ρεάλ την 2η και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Μπριζ να συνεχίζει στο Europa League.

Στο δεύτερο γκρουπ του Ολυμπιακού οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να τερματίσουν 3οι, ενώ Μπάγερν και Τότεναμ θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις αντίστοιχα.

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στον τρίτο όμιλο μέχρι και τα τελευταία του ματς, με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τους υπόλοιπους να.. “σφάζονται” την τελευταία αγωνιστική, εκεί όπου η Σαχτάρ θα υποδεχθεί την Αταλάντα και ο Ντιναμό Ζάγκρεμπ του πολίτες, προκειμένου να φανεί σε ποιους θα καταλήξουν τα δύο εναπομείναντα Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τέλος στον 4ο όμιλο η Γιουβέντους μετά και την σημερινή της νίκη κόντρα στην Ατλέτικο τερμάτισε και μαθηματικά πρώτη, ενώ η Λοκομοτίβ Μόσχας μετά την ήττα από την Λεβερκούζεν θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη για τη φετινή σεζόν. Η δεύτερη θέση και η παρουσία στους 16 θα κριθεί στην τελευταία στροφή, με την Ατλέτικο που υποδέχεται την Λοκομοτίβ και βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από τους Γερμανούς να έχει το προβάδισμα.

Share it