Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 10η αγ. του 1ου ομίλου! (15:00, LIVE Sportsaddict)

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική αναμένεται να αποτελέσει η 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου, η οποία περιλαμβάνει σημαντικά ντέρμπι και αμφίρροπα παιχνίδια.

Στις αναμετρήσεις με θρακιώτικο ενδιαφέρον ξεχωρίζει το ξανθιώτικο ντέρμπι Ορφέα Ξάνθης – Άρη Αβάτου, ενώ κομβικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για τους άλλους δύο εκπροσώπους, τον Ηρακλή Ζυγού, που υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης, αλλά και την Ένωση Αλεξανδρούπολης που ταξιδεύει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει τον Πανδραμαϊκό. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Νέστου Χρυσούπολης και Πανσερραϊκού.

Ορφέας Ξάνθης –  Άρης Αβάτου

Προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα το τοπικό ντέρμπι της Ξάνθης και τα δύο προηγούμενα χρόνια της κοινής παρουσίας των δύο ομάδων στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Φέτος, η πρώτη σύγκρουση μεταξύ τους, τις βρίσκει αμφότερες στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, μια κατάσταση ασυνήθιστη για αυτές, ειδικά την περσινή περίοδο. Αυτή η πραγματικότητα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στις δύο ομάδες για την κατάκτηση βαθμών που θα τους επιτρέψει να ατενίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Παράλληλα, ένα αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο σε τοπικό επίπεδο δεν είναι το σενάριο που θα θέλουν να υπερισχύσει στο τέλος του παιχνιδιού, ούτε ο Μπάμπης Χατζημεστής, ούτε ο Αλέξης Ξανθόπουλος. Ειδικά για τον Ορφέα, ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα σημάνει ισχυρό πλήγμα, καθώς βρίσκεται ήδη στο -4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και αγωνίζεται στην έδρα του. Αμφότεροι οι δύο προπονητές δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες βασικών γραναζιών των μηχανών τους.

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Η αποστολή του Άρη Αβάτου

Ηρακλής Ζυγού – Κεραυνός Πέρνης

Μπορεί να μην ανήκουν οι δύο ομάδες στον ίδιο νομό, αλλά δεν τις χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα. Επίσης το ξανθιώτικο στοιχείο στην ομάδα της Πέρνης προσδίδει ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση, η οποία έχει φυσικά και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν στόχο την παραμονή. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να “ψαλιδίσουν” τη διαφορά απ’ τον αντίπαλό τους και να ευνοηθούν και απ’ τη σίγουρη απώλεια βαθμών που θα έχει κάποιος συντοπίτης τους (ή και οι δύο) απ’ το τοπικό ντέρμπι και για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να κατακτήσουν το τρίποντο απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα της Πέρνης που θέλει το τρίποντο για να πάρει ακόμη μεγαλύτερη ανάσα απο την ζώνη του υποβιβασμού

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού

Πανδραμαϊκός – Ένωση Αλεξανδρούπολης

Το καλό για την Ένωση Αλεξανδρούπολης είναι πως βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, κάτι που πιστοποιούν και τα αποτελέσματά της στις τελευταίες αγωνιστικές. Το κακό, απ’ την άλλη, έχει ως βάση την ίδια πραγματικότητα, αφού πλέον οι αντίπαλοι της θα είναι πιο υποψιασμένοι και θα την αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Ευτυχώς για την Ένωση Αλεξανδρούπολης στην άκρη του πάγκου έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή με παραστάσεις απ’ το υψηλότερο εγχώριο επίπεδο, που γνωρίζει πως η μάχη για την παραμονή μόλις τώρα ξεκίνησε. Απέναντι στην Αλεξανδρούπολη μία ομάδα που αποτελεί την “έκπληξη” του πρωταθλήματος. Το εμφατικό 2-3 στην έδρα του Αβάτου την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξε πως η συντριβή που υπέστη πριν δύο εβδομάδες, ήταν μία κακή παρένθεση. Με την ομάδα της Δράμας μετά απο 9 στροφές να ειναι πολύ κοντά στην κορυφή, ενώ θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο καθώς την ίδια ώρα οι δύο πρωτοπόροι παίζουν μαζί

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

 


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.


Αναλυτικά:

Κυριακή 24/11, Ώρα 15:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Στράτος Στρατούδης(Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος(Έβρου), Δημητριάδης (Θράκης)

Δημ. Δράμας: Πανδραμαϊκός – Ένωση Αλεξανδρούπολης

Διαιτητής: Μιχάλης Ελευθεράκης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Κηλικιώτης (Ξάνθης), Καραγιάννης (Θράκης)

Δημ. Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Κεραυνός Πέρνης

Διαιτητές: Δημήτρης Κεφαλάς(Σερρών)

Βοηθοί: Τσακίρης,  Κουβαλάκης (Δράμας)

Δημ. Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Πανσερραϊκός

Διαιτητές: Αλέξανδρος Τσακαλίδης(Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Κορώνας (ΕΠΣ Πειραιά)

Δημ. Παραλιμνίου Απόλλων Παραλιμνίου – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Βασίλης Χορόζογλου(Δράμας)

Βοηθοί: Χασιώτης, Ραβικάλης(Δράμας)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Κιλκισιακός

Διαιτητές: Μάκης Χατζηβασιλείου(Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδοπούλου,  Κουρμαδιάς (Μακεδονίας)

Ρεπό: Δόξα Θεολόγου 

Share it