Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με buzzer beater Τορομανίδη στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Ορφέας!(+pics)

Συγκλονιστικός ήταν ο ημιτελικός μεταξύ Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου, με τον Ορφέα να παίρνει την πρόκριση χάρις σε γκολ του Τορομανίδη στο 90′! Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν την πρόκριση χάρις το εκτός έδρας γκολ καθώς στο σύνολο οι δύο ομάδες ήρθαν 2-2.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε πάθος αρκετές μονομαχίες αλλά ελάχιστες φάσεις, με σημαντικότερη το σουτ του Πασχαλάκη στο 44′. Με τις ισορροπίες να είναι οριακές για το ποια ομάδα θα προκριθεί στον τελικό και το δεύτερο μέρος ήταν χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις αλλά με δυνατές μονομαχίες σε ένα ματς που όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε η αγωνία. Στο 85′ χάθηκε η μεγαλύτερη φάση του αγώνα με τον Τουγιάλ Μουμίνογλου να πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Αμουτζάκη.

Τελικά με την συμπλήρωση των 90′ ο Θόδωρος Τορομανίδης με δυνατό σουτ που βρήκε πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα, έκανε το 1-0 και έστειλε τον πολυνίκη Ορφέα στον μεγάλο τελικό για 15η φορά διεκδικόντας τον 10ο τίτλο της ιστορίας του, αφήνοντας παράλληλα εκτός τον κάτοχο του τίτλου τα τελευταία δυο χρόνια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Ιλιάς Εμπλιούκ, ενώ τέταρτος ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Κατρανίτσας, Χακή Τζαμπάζ(78′ Καραγκιόζης Β.), Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καρκατζάνης(60′ Ξαντινίδης), Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Χίντ Ιμέρ(75′ Σουκρήογλου), Πασχαλάκης(71′ Μουμίνογλου)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Ψεμματάς(90+ Εφεντόπουλος), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μελισσόπουλος Μ., Δόντσος, Μίλλερ, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Κρασώνης(70′ Σιχλοιμίρης), Γκέκας(75′ Τσέκος)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλυοσιο φωτορεπορτάζ

Share it