Search

Κίνηση αλληλεγγύης απ’ τον Α.Ο. Αρσακείου!

Την κοινωνική ευαισθητοποίηση του έδειξε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Αρσακείου, που συμμετέχει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Ν. Ροδόπης.

Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης παίρνοντας την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί ένας κατάλληλος χώρος, όπου θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, πριν το παιχνίδι της Κυριακής με την Ένωση Ασωμάτων  στο Δημοτικό Στάδιο Σαπών “Καλλιπάτειρα”.

Οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν, αλλά και όλη η τοπική κοινωνία των Σαπών και των γύρω χωριών, θα μπορούν να προσκομίσουν εκτός από είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα και να τείνουν έτσι μία χείρα βοηθείας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ανακοίνωση Α.Ο. Αρσακείου…

Οι γιορτινές μέρες βρίσκονται προ πυλών και αυτό που μας ευχαριστεί περισσότερο από τη διασκέδαση είναι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Γι αυτό το λόγο η ομάδα μας θα μαζέψει είδη πρώτης ανάγκης (πάνες, γαλατα) και χρήματα για το Παιδικό Χωριό Θράκης. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα της ομαδας μας όπου θα διεξαχθεί στο γήπεδο Σαπων την Κυριακή ωρα 3.Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει αλλα δε μπορείa να παρευρεθεί μπορει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6976578249 καθ’όλη την διάρκεια των γιορτών“.

Share it