Search

Photos: Πρεμιέρα στις Μεικτές με ματσάρα για τους Νέους Ξάνθης και Έβρου!

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το πρώτο ματς της χρονιάς για της μεικτές ομάδες Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Έβρου, που προσέφεραν αρκετά καλό θέαμα στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης σε ένα συναρπαστικό ματς.

Οι ξανθιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 13′ με τον Χρήστο Περτσανίδη ενώ μέχρι την αναγκαστική αλλαγή του Μαρκοσιάν δημιουργούσαν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις, στο 27′ η απάντηση των φιλοξενούμενων στην πίεση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν εξαιρετική και με τον Δαρέλα έφεραν το ματς στα ίσια για το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 40λεπτου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Αραμπατζή μπήκαν πολύ καλύτερα πίεσαν την ξανθιώτικη άμυνα και τελικά με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυροκέφαλου στο 53′ πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Η απάντηση της ομάδας του Απόστολου Κουτρουλού ήταν άμεση και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο! καθώς στο 60′ ο Χαράλαμπος Αραμπατζής με ωραίο χτύπημα φάουλ έκανε το 2-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε αν και αξίζει να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες είχαν απο τουλάχιστον μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσουν να φύγουν νικήτριες.

Στο ματς του άλλου ομίλου η ΕΠΣ Καβάλας κέρδισε με 3-2 την ΕΠΣ Θράκης(θυμηθείτε τα αποτελέσματα). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους Οικονομίδη και Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας

ΕΠΣ Ξάνθης (Απ. Κουτρουλός): Ομέρογλου, Καλαϊτζής, Ευθυμιάδης, Κουτσόγλου, Γκριγκοριάν, Μπαργκάν, Βαφειάδης(56′ Ξιμιτίδης), Φραγκόπουλος(56′ Αμανατίδης), Περτσανίδης, Μαρκοσιάν(25′ λ.τρ. Φαμήογλου, 65′ Κοντογιαννίδης)), Αραμπατζής

ΕΠΣ Έβρου (Γ. Αραμπατζής): Χρηστούδης, Χουσίδης(78′ Παπαναστασίου), Παπαδάκης, Θεμελής, Πατσιώρας, Μαυροκέφαλος Α., Μωραΐτης(55′ Μεσιτίδης), Λασκαρίδης(55′ Καστρινός), Μαυροκέφαλος Μ.(68′ Σπυρολλάρης), Δαρέλας, Αλεξιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it