Search

Η Κομοτηνή υποδέχτηκε “Όλες της ΑΕΚ του κόσμου”! (PHOTOS)

Ένα  κιτρινόμαυρο ταξίδι σε κάθε άκρη της γης είχαν την ευκαιρία να κάνουν νοητά, όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Αγγελίδη σε γνωστό χώρο στην πόλη της Κομοτηνής.

“Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου” μπορεί να μην “παρήλασαν” μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων, όμως όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιες απ’  αυτές. Ο προτζέκτορας που είχε στηθεί, μαζί με τις αφηγήσεις αλλά και την ιστορία πίσω απ’  το όνομα κάθε ΑΕΚ του κόσμου, ικανοποίησε την ανάγκη του κοινού να δει, ν’  ακούσει και να μάθει πληροφορίες για κάθε μία απ’  τις ΑΕΚ που εγκιβωτίζονται στον τόμο της 2ης έκδοσης.

Στην παρουσίαση συνέδραμαν συνάδερφοι του Νίκου Αγγελίδη απ’  την ΕΡΤ Κομοτηνής.

ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΑΕΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Μία απ’  τις ΑΕΚ που φιλοξενείται στο βιβλίο του Νίκου Αγγελίδη, είναι η ΑΕΚ Κομοτηνής, με τη σχέση μεταξύ της ομάδας της Ροδόπης και του σωματείου της ΑΕΚ να αφορά τ’ όνομα. Όπως είναι εύλογο, στην παρουσίαση βρέθηκαν εκπρόσωποι απ’  τη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου και έφορος του τμήματος βόλει, Τάσος Πετρίδης, ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Κρεούζης (που πρόσφατα επισημοποίησε την παραμονή του στο τιμόνι του πλοίου που ο ίδιος οδήγησε στα ψηλά νερά της Volley League), ο αθλητής Ηλίας Χρηστουηλίας και ο πρώην προπονητής του τμήματος μπάσκετ, Βασίλης Στοάκης.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Τις επόμενες μέρες “Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου” θα παρουσιαστούν σε ακόμη δύο πόλεις της Θράκης και συγκεκριμένα στον Έβρο. Την Κυριακή 10 Ιούνη στην Αλεξανδρούπολη και τη Δευτέρα 11 στην Ορεστιάδα. ΑΕΚ  Έβρου, ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης και Ένωση Κυανής Ασβεστάδων είναι ομάδες του νομού, στις οποίες γίνεται μνεία εντός των 320 σελίδων της πολυτελούς έκδοσης.

 

Share it