Search

Photos: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το τουρνουά 3ον3 της ΑΕ Κομοτηνής!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του τουρνουά 3ον3 που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.

Ο υπαίθριος χώρος του 1ου Λυκείου πλημμύρισε από παιδικές φωνές καθώς περισσότερα από 60 παιδάκια συμμετείχαν στις κατηγορίες Junior και Mini με τα «Αλάνια» να κατακτούν την πρώτη θέση στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία και τους Thunder να βγαίνουν πρώτοι στην κατηγορία mini. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η πρώτη θέση στους Παμπαίδες με τους No Name να κατακτάνε στα σημεία την πρώτη θέση σε αγώνες που κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι τέλους.

Οι απονομές των νικητών θα γίνουν την Κυριακή μετά τον τελικό της κατηγορίας «Ελεύθερο» στις 19:00.

Εκεί οι Dream Team, οι Απρόβλεπτοι , οι Γλυκούληδες, οι Old School, οι Big 4, οι Run n Gun, οι La Bomba και οι Τραμπούκοι πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Προημιτελική φάση «Ελεύθερο»:
Κυριακή 3 Ιουνίου
11:00 Γλυκούληδες – Run n Gun
11:30 Old School- Big 4
12:00 Dream Team – La Bomba
12:30 Τραμπούκοι – Απρόβλεπτοι

Ημιτελική φάση: 18:00
Βραβεύσεις : 18:30
Τελικός 19:00
Απονομή : 19:30

  • Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και γέμισε τους σάκους με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης , δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει αρωγός για βοήθεια στον συνάνθρωπο
  • Ευχαριστούμε τους Εθελοντές Σαμαρείτες που για ακόμα μία φορά ήταν παρόντες και στήριξαν την προσπάθεια μας.
  • Ο κόσμος είχε την δυνατότητα να πιει το ρόφημα του από το κατάστημα Mikel Κομοτηνής με τον κ. Σχώρη να είναι παρών μαζί με κορίτσια του καταστήματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που παρακολουθούσαν και συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ

Share it