Search

Super League: Πηγαίνουν σε έκτακτη συνεδρίαση για να αλλάξουν την ποινή του υποβιβασμού!

Σε συνάντηση που είχαν οι οκτώ ΠΑΕ με τον Βασιλειάδη του ζήτησαν να βρεθεί λύση στο τηλεοπτικό ώστε να μη δημιουργηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός. Για το θέμα αυτό λοιπόν, αναμένεται μέσα στην ημέρα να ζητήσουν έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής για την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, σε αυτή τη συνεδρίαση θα τεθεί ξανά το θέμα της ποινής για τις ομάδες που δεν θα εξασφαλίσουν άδεια και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί αυτή τη φορά τόπος συμφωνίας με όλες τις ομάδες για το σχέδιο που θα υποβληθεί στην ΕΠΟ.

Για να περάσει η αλλαγή της ποινής, θα πρέπει δύο ομάδες να αλλάξουν γνώμη σε σχέση με την προηγούμενη ψηφοφορία, τη στιγμή που από τις οκτώ ΠΑΕ που βρίσκονται χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, τουλάχιστον τρεις ψήφισαν αρνητικά στην αλλαγή της ποινής. Πλέον αυτές οι ομάδες νιώθουν πιο κοντά τους τον Παναθηναϊκό καθώς χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώθηκε μαζί τους.

Αν αυτές οι ομάδες είναι ανάμεσα σε εκείνες που θα καταθέσουν αίτημα για έκτακτο ΔΣ, τότε αυτόματα ο Παναθηναϊκός κι οι άλλες ομάδες θα κερδίσουν στη νέα ψηφοφορία εξασφαλίζοντας τα 3/4 επί των παρόντων.

Share it