Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τριπλή ενίσχυση σε Τεχνικό & προπονητικό τιμ με Τσίμπλα, Σαμαρά και Καζάκο στο Κουτσό!

Ενισχύεται σε όλα τα μέτωπα ο Παύλος Μελάς Κουτσού που προχώρησε στην ενίσχυση του Τεχνικού αλλά και προπονητικού τιμ της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Τόλης Τσίμπλας αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, ο Μάκης Σαμαράς θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας ενώ ο Γιώργος Καζάκος αναλαμβάνει προπονητής φυσικής κατάστασης στο πλευρό του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καρύδη

Τα σχετικά δελτία τύπου του Παύλο Μελά αναφέρουν:

🤝Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού , είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τόλη Τσίμπλα , ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του Τεχνικού διευθυντή! Ο Τ. Τσίμπλας, είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνει και έρχεται να ενταχθεί σε ένα team ατόμων που έχουν ακριβώς την ίδια φιλοσοφία ! Έτσι λοιπόν μαζί, κοιτάμε την νέα σεζόν που έρχεται και συνεχίζουμε να βάζουμε μεγάλους στόχους για το μέλλον! Όλη η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού , καλώς ορίζει τον Κ. Τσίμπλα στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επίτευξη των στόχων !”

🤝Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού , με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως νέος γενικός αρχηγός της ομάδας μας , αναλαμβάνει ο Μάκης Σαμαράς! Ο Μάκης Σαμαρας , είναι ένας εξαιρετικός και πολύ έμπειρος άνθρωπος. Η αγάπη του, το μεράκι του και η προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητη. Του αρέσει παρά πολύ να βοηθάει τους αθλητές και αυτό εξάλλου φαίνεται και από την επιτυχημένη πορεία του σε Ασπίδα Ξάνθης και Ηρακλή Ζυγού ! Ο νέος μας πλέον γενικός αρχηγός , έρχεται και αυτός με την σειρά του να ενταχθεί σε ένα εξαιρετικό σύνολο ανθρώπων που έχουν τις ίδιες φιλοσοφίες και την ίδια όρεξη για σκληρή δουλειά ! Η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού , καλώς ορίζει τον Κ. Μάκη Σαμαρά στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επίτευξη κάθε στόχου που έχει θέσει !”

✍️ Ο Γιώργος Καζάκος αναλαμβάνει ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην ομάδα μας! Ο Γιώργος Καζάκος γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1997 και είναι προπονητής φυσικής κατάστασης ! Είναι απόφοιτος προπονητικής αθλημάτων με εξειδίκευση στο Fitness με αναγνωρισμένο δίπλωμα “ Advance Professional Diploma of Sports & Coaching Science” από τον βρετανικό φορέα TQ-UK . Είναι υποψήφιος κάτοχος διπλώματος UEFA και κατέχει την πιστοποίηση (XPS) EXOS Performance Specialist (ένας από τους λίγους πιστοποιημένους με την πιστοποίηση αυτή στην χώρα μας!) Ο Γιώργος επίσης κατέχει πστοποίηση «FIFA 11+» απο τα ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ υπο την αιγίδα της ΕΠΟ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών καθώς και workshop σχετικά με την προπονητική Φυσικής Κατάστασης στο ποδόσφαιρο καθώς και τον προγραμματισμό στις αναπτυξιακές ηλικίες!
⚽️ ο νέος coach ΦΚ της ομάδας μας, έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην ομάδα της Βιστωνίδας από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2022. Έπειτα , από τον Νοέμβριο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023, εργάστηκε ως προπονητής δύναμης στον σύλλογο στίβου ΑΠΣ Διομήδης Ξάνθης . Τέλος , την σεζόν που μας πέρασε (2023-24) εργάστηκε στην Γ´Εθνική ως προπονητής Φυσικής κατάστασης με τον Άρη Αβάτου! Ο Γ.Καζάκος ασχολείται ατομικά με την βελτιστοποίηση της απόδοσης αθλητών ποδοσφαίρου.

🤝 Η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού , καλωσορίζει τον Γιώργο Καζάκο στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία ,καλή αγωνιστική χρόνια και επίτευξη κάθε στόχου !”

Share it