Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Μέσω ΑΟΞ η πρώτη μεταγραφή του Παύλου Μελά Κουτσού!

Την πρώτη του μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παύλος Μελάς Κουτσού με τους πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης να εντάσσουν στο δυναμικό τους έναν πρωταθλητής στην Β’ με την φανέλα του ΑΟΞ, τον γεννημένο το 2007 Δημοσθένη Δάγκα.

Ο 17χρονος ξανθιώτης μεσοεπιεθετικός που πέρσι επέστρεψε την Ξάνθη από την Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟΞ σκοράροντας 12 τέρματα στην Β1 κατηγορία. Η ομάδα του Κουτσού μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου και την μη άνοδο μέσω των μπαράζ θέλει και φέτος να δημιουργήσει ένα πρωταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καρύδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥ
✍️Ο Δημοσθένης Δάγκας στα χρώματα της ομάδας μας!
🤝 Η διοίκηση της ομάδας μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή για φέτος !
⚽️ Ο Δημοσθένης γεννήθηκε στις 05/08/2007 και από πολύ μικρός βρίσκεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους . Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Βιστωνίδας! Έπειτα αγωνίστηκε σε διάφορες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης όπως Ελπίδες Συκεών , pro soccer και πρωταθλητές Πεύκων . Επέστρεψε την περσινή αγωνιστική σεζόν στον νόμο μας για να αγωνιστεί με τον ΑΟ Ξάνθης, σκοράροντας 12 τέρματα στο πρωτάθλημα της Β´ ΕΠΣ Ξάνθης !
Δημοσθένη, καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή αγωνιστική σεζόν ,χωρίς τραυματισμούς και με επίτευξη κάθε στόχου σου!

Share it