Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στο τιμόνι της Δόξας Γρατινής ο Κυριάκος Χριστοδουλάκης! Επιστρέφει σε νέο ρόλο ο Γιάννης Θεοδωρίδης

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κυριάκο Χριστοδουλάκη, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στο τιμόνι του Πόντου Θρυλορίου, γνωστοποίησε η Δόξα Γρατινής που θα έχει στην τεχνική ηγεσία της τον Κομοτηναίο φέρελπι προπονητή.

Στο πλευρό του Κυριάκου Χριστοδουλάκη στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Θεοδωρίδης που επιστρέφει στην ομάδα της Γρατινής στην οποία έχει περάσει ως παίκτης

Αναλυτικά τα δύο δελτία τύπου αναφέρουν:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό και φιλοδοξο προπονητή Κυριάκο Χριστοδουλάκη απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κάτοχο διπλώματος UEFA B. Έπειτα από μια πετυχημένη σεζόν στον Πόντο Θρυλοριου , αναλαμβάνει τα σκήπτρα της Δόξας με στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό συνολο το οποίο θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο προπονητή!

Επιστρέφει στην Δόξα Γρατινης από άλλο πόστο ο Γιάννης Θεοδωρίδης. Ο Γιάννης φέτος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κυριάκου Χριστοδουλακη στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την επίτευξη των στόχων της. Ο Γιάννης που πέρσι αγωνιζόταν στον Πόντο Θρυλοριου έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Δόξα και μετέπειτα ασχολήθηκε με την προπονητική και συγκεκριμένα στην ακαδημία του Σπάρτακου ενω ήταν προπονητής στην β ομάδα του Σπάρτακου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο προπονητικό πλέον τιμ ενώ σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών αλλά και τις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν !!

 

Share it