Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Στον πάγκο του Άρη Αβάτου για τέταρτη σερί χρονιά ο Κώστας Μπεδρελής!

Μετά από μια από τις καλύτερες σεζόν του με την κατάκτηση της 5ης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης όπως αναμενόταν η Διοίκηση του Άρη Αβάτου και η οικογένεια Κοτόπουλου αποφάσισε να επεκτείνει την επιτυχημένη συνεργασία της με τον πολύπειρο τεχνικό, Κώστα Μπεδρελή

Ο 49χρονος τεχνικός που απο το 2005 και μέχρι το 2020 εργάστηκε στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης έχοντας εξαιρετικό έργο με πολύ μεγάλες επιτυχίες, με κορυφαία φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 το 2014. Στην ομάδα του Αβάτου ο Μπεδρελής τα προηγούμενα χρόνια είχε: την σεζόν 2021-2022 το Άβατο τελείωσε στην 4η θέση σε πρωτάθλημα 12 ομάδων, την σεζόν 2022-2023 στην 8η θέση σε πρωτάθλημα 15 ομάδων, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε οι “κιτρινόμαυροι” τελείωσαν το πρωτάθλημα στην 5η θέση σε πρωτάθλημα 18 ομάδων. Ενώ στην περσινή επιτυχημένη σεζόν το “κερασάκι στην τούρτα” ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης για πρώτη φορά για ως προπονητής.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Άρης Αβάτου θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή, για ακόμη μία χρονιά.
Ο Κώστας Μπεδρελής έχει αποδείξει την αξία του καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, οδηγώντας την ομάδα μας σε σημαντικές επιτυχίες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παικτών μας. Με την καθοδήγησή του, καταφέραμε να επιτύχουμε τον τερματισμό της ομάδας μας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης 2024 αλλά και να παρουσιάζουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό και νεανικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η Διοίκηση της ομάδας, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και το πάθος του προπονητή μας, αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία για ακόμη μία χρονιά και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την ηγεσία του, η ομάδα μας θα συνεχίσει να προοδεύει και να επιτυγχάνει τους στόχους της.

Share it