Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Σε φιλικό κλίμα χώρισαν Παύλος Μελάς Κουτσού και Χρήστος Μαλαδένης! Τα πρόσωπα που ευχαρίστησε

Δεν θα συνεχίσουν μαζί Παύλος Μελάς και Χρήστος Μαλαδένης καθώς αποφάσισαν να λύσουν σε πολύ φιλικό κλίμα την συνεργασία τους.

Η ομάδα του Κουτσού ευχαρίστησε θερμά τον Χρήστο Μαλαδένη για την προσφορά στον σύλλογο καθώς βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Με τον ξανθιώτη προπονητή να είναι σε σκέψεις ώστε να πάρει την απόφαση για το μέλλον του έχοντας κρούσεις από ομάδες εκτός Νομού, ενώ από την μεριά τους οι πρωταθλητές που τη νέα χρονιά θα έχουν αρκετές αλλαγές είναι σε αναζήτηση προπονητή

Ενώ από την πλευρά του ο σπουδαίος βετεράνος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στο Sportsaddict τόνισε “Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Ανδρέα Γκλαβίνη την Διοίκηση του Κουτσού, όλα τα παιδιά που τρέχουν για την ομάδα και φυσικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την ευκαιρία να ζήσουμε μαζί όλες αυτές τις ξεχωριστές στιγμές που ζήσαμε στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ήταν το πρώτο για μένα ως προπονητής στην Α’. Σας ευχαριστώ όλους, εις το επανιδείν”

Η ανακοίνωση της ομάδας του Παύλου Μελά αναφέρει:

Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού , θέλει να γνωστοποιήσει πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Μαλαδένη!

Ο Χρήστος , ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις 12 Φεβρουαρίου , όταν τότε η ομάδα μας βρισκόταν στο -4 από την κορυφή . Μέσα από καθημερινή σκληρή δουλειά , πίστη , επιμονή και υπομονή , ο coach μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας ανέτρεψαν την βαθμολογική κατάσταση , κατακτώντας το πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣ Ξάνθης , γεμίζοντας μας όλους με μοναδικά συναισθήματα !

Όλη η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού , θέλει να ευχαριστήσει τον Χρήστο Μαλαδένη για την προσφορά του στον σύλλογο μας και να του ευχηθεί υγεία , προσωπική και επαγγελματική επιτυχία ! Οι δρόμοι μας στο μέλλον ίσως συναντηθούν ξανά!

Share it