Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Πάτησε Γερμανία για τα δύο φιλικά παιχνίδια με Γερμανία και Μάλτα η Εθνική ομάδα!

Στο Ντίσελντορφ και στην τελική ευθεία του μεγάλου φιλικού της με την οικοδέσποινα του EURO 2024 Γερμανία βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έφτασε το απόγευμα στην πόλη της Βεστφαλίας, όπου τα μέλη της θα διαμείνουν ενόψει του αγώνα με την Γερμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή και ώρα 21:45 Ελλάδας (ALPHA, Novasports Prime) στο Borussia-Park του Μένχενγκλαντμπαχ.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα παραμείνει στο Ντίσελντορφ μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουνίου, οπότε θα μεταβεί στο Σάλτσμπουργκ για το φιλικό με την Μάλτα στις 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 Ελλάδας στο Γκρόντιγκ.

Θυμίζουμε ότι ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος έχει επιλέξει να πάρει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από τους:

Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόη, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Λημνιός, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.

 

Share it