Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με ξεχωριστό τρόπο γνωστοποίησε στην απόφαση Χασιώτη να μην συνεχίσει στον πάγκο ο Ηρακλής Ζυγού!

Με ανακοίνωση του ο Ηρακλής Ζυγού επισημοποίησε την απόφαση του Άγγελου Χασιώτη λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων να μην βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Ανδρικής ομάδας.

Ο Άγγελος Χασιώτης  λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εξελίσσοντας την προπονητική του καριέρα μετά από δύο χρόνια στην άκρη του πάγκου της Ανδρικής ομάδας δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτόν όμως θα παραμείνει στον σύλλογο ως προπονητής των Ακαδημιών του Ηρακλή

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης ανακοινώνει ότι ο αγαπημένος μας κόουτς Άγγελος Χασιώτης, δεν θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στο «τιμόνι» της ανδρικής μας ομάδας. Ο Άγγελος – λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εξελίσσοντας την προπονητική του καριέρα – δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα των δύο μεγάλων αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας και εμείς – παρά την άριστη, άψογη και γεμάτη επιτυχίες συνεργασία – δεν έχουμε παρά να σεβαστούμε την απόφασή του.
Ο Άγγελος παρών στην ακαδημία μας από τα πρώτα της «βήματα» το 2012 ως προπονητής και αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας επί σειρά ετών έχει συνδέσει τη ζωή του και την καριέρα του μαζί μας κι εμείς μαζί του! Ήταν παρών στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης το 2015, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ξάνθης το 2019 και φυσικά στην παρουσία μας στην Γ’ Εθνική τη σεζόν 2019-20, μέχρι να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό. Αγωνίστηκε στηρίζοντας τον σύλλογο της καρδιάς του, παρά το πρόβλημα τραυματισμού και τη σεζόν 2020-21, στην Α’ ΕΠΣ πάντα στη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ βίωσε ανεπανάληπτες και σπουδαίες επιτυχίες ως προπονητής κατακτώντας την 2η θέση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης στη σεζόν 2023-24, την 3η θέση στην Α’ ΕΠΣ στη σεζόν 2022-23, ενώ κατέκτησε το Gallini Cup στη Βουδαπέστη το 2023 με την Κ-15 και συμμετείχε με επιτυχία στο Gallini Cup στην Ιταλία το 2024 με την Κ-16.

Ο Άγγελος θα συνεχίσει να είναι μέλος της ακαδημίας μας, να δίνει τα «φώτα» του όπως εδώ και 12 χρόνια πραγματοποιεί σε μικρούς ποδοσφαιριστές που εξελίσσονται, προοδεύουν και γίνονται από ταλέντα… ώριμοι ποδοσφαιριστές σε ανώτερο επίπεδο!
Άγγελε, σε ευχαριστούμε πολύ για όλα, σεβόμαστε απεριόριστα την προσφορά σου, τις θυσίες σου για τον σύλλογο και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο όπως και εσύ μας δίδαξες.

Share it