Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης για 13η φορά και τέταρτη συνεχόμενη ο Πανθρακικός!

Την κατάκτηση του 13ου Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και τέταρτου διαδοχικού(2020 με κλήρωση, 2022, 2023 και του φετινού, το 2021 δεν έγινε λόγω Covid) πανηγύρισε ο Πανθρακικός που κέρδισε στο ΔΑΚ την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με 2-1.

Οι “πράσινοι” πήραν κεφάλι στο σκορ στο 13′ όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Ιβάν Σίλβα με κεφαλιά σκόραρε για το προβάδισμα του Πανθρακικού. Η ισοφάριση για την Δόξα ήρθε όταν στο 33′ ο Μάκης ανετράπη εντός περιοχής από τον Σαπνάρα με την παράβαση να εκτελεί εύστοχα ο Δημητριάδης για το 1-1. Ωστόσο ο Πανθρακικός δεν είχε πει την τελευταία του…κουβέντα και στο 40′ ο Χρήστος Βάσκος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ των “πράσινων”.

Αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε παρά τις αρκετές στιγμές του Πανθρακικού αλλά και τις δύο μεγάλες επεμβάσεις του Παϊτέρη σε προσπάθειες του Δημητριάδη και κυρίως αυτή του 89′ που τον σταμάτησε σε τετ-α-τετ.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τομαράς με βοηθούς τους Δημητριάδη και Διονίδη ενώ τέταρτος ήταν ο Χαρίτσης

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σπ. Κουτσογιάννης): Μαντζιαρίδης, Χατζηπαπαθεωδορίδης, Σωτηράκογλου, Κατσαούνης(65′ Κούτας), Βιτώρος, Κρικελάς(75′ Σαπαλίδης), Κικίδης, Μάκης(65′ Λεοντίδης), Γιώτης(82′ Κωνστανταράκης), Σκουτελιάς(82′ Σαμιώτης), Δημητριάδης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γ. Μαραντάς): Παϊτέρης, Κωσταρέλης, Λαρέα, Σαπνάρας(53′ Χιντζίδης), Γκουτσίδης(87′ Γκαγκάνης), Γιαννακιτσίδης, Ιβάν Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Ρουμπιές, Βάσκος(87′ Βελή Χακάν), Παχούμης(73′ Καψάσκης)

Share it