Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης για το 2024 ο Άρης Αβάτου! Μόνο χειροκρότημα για τους παίκτες του ΑΟΞ που δεν επιστρέφει αλλά ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!!

Την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης για τρίτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Άρης Αβάτου.

Ο κορυφαίος εκπρόσωπος ττης Ένωσης στην Γ’ Εθνική, πρόσφατα ανανέωσε την παρουσία του για 8η σερί χρονιά, επικράτησε 3-0 του αξιόμαχου ΑΟ Ξάνθης στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Γενισέας και «σήκωσε» την κούπα.

Το σκορ άνοιξε ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος στο 20′, ενώ ο Ιορδάνης Γκιορτζίνης έκανε το 2-0 στο 60′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νεκτάριος Κοτόπουλος στο 86′ που δεν πανηγύρισε το τέρμα κόντρα στην πρώην του ομάδα. Η ομάδα του Αβάτου ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον μαχητικό ΑΟΞ όμως ήταν εμφανής η διαφορά δύο κατηγοριών που χωρίζει τις δύο ομάδες.

MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Ευθύμης Τσάπαρης για τους Κυπελλούχος και ο Γιάννης Αποστολίδης για την ομάδα του ΑΟΞ. Το βραβείο fair play πήρε ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

Τρομερή εικόνα στο φινάλε με τον κόσμου του ΑΟΞ να αποθεώνει την ομάδα και να μην σταματά να τραγουδά λεπτό αναγνωρίζοντας και το πολύ δύσκολο έργο που είχε η ομάδα απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, θυμίζοντας εποχές Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ οπού και τότε παρά την ήττα ο κόσμος του ΑΟΞ ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις. Με το μήνυμα που εστάλη να είναι σαφές ο ΑΟΞ δεν επιστρέφει αλλά ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!!

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Ομέρ Κεχαγιά και Δημήτρη Δανδανόπουλο, ενώ τέταρτος ήταν ο Σεζέρ Φεράτογλου. Σε μια διαιτησία που ήταν αντάξια του μεγάλου Τελικού

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Ν. Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Καρακάσης Βαγγ., Κιαχίδης, Κιούρτ, Κιαχίδης, Φλώρος(72′ Μαλαδένης Γ.), Καρακάσης Αν., Κρυστάλλης(36′ Αποστολίδης), Μελισσόπουλος(81′ Χαριτίδης), Κουτσομιχάλης, Σπυριδωνίδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Φούντας(81′ Παπαχρήστου), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς(72′ Μαραγκός), Γκιορτζίνης(81′ Κοτόπουλος), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος(81′ Κοντογιαννίδης), Βαφειάδης(62′ Θεολόγου)

Ολόκληρος ο τελικός παρακάτω:

Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και αρκετά βιντεάκια με ξεχωριστές στιγμές του τελικού

Share it