Search

«Μπαράζ» ανανεώσεων από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης ενόψει της νέας σεζόν στην Α2

Την ανανέωση της συνεργασίας του με 6 αθλήτριες του έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

Ο λόγος για τις Δήμου, Σωτηράκη, Παπαβασιλείου, Δρίγγα, Φλάμπουρα και Μάρτση που θα φορούν την φανέλα της ομάδας και την σεζόν 2024-25.

Οι ανακοινώσεις του Φοίνικα:

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ραφαέλα Δήμου. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Στέλλα Σωτηράκη. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Νικολέτα Παπαβασιλείου (1,86 – διαγώνιος) Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τις Ευαγγελία Δρίγγα (1,90 – κεντρικός) και Αντωνία Φλάμπουρα (1,76 – διαγώνιος). Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο τους εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Και μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω των εορτών του Πάσχα, είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε άλλη μια πολύ σημαντική ανανέωση. Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Μάρτση Βαρβάρα (1,82 Κεντρικός). Η Βαρβάρα θα είναι ένα από τα πολύ σημαντικά εργαλεία στα χέρια του προπονητικού επιτελείου για την νέα σεζόν.

Share it