Search

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση του μεγάλου Τελικού! Δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά στη μεγάλη γιορτή του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τον 45ο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης και του Άρη Αβάτου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/5) στις 17:00 και θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από το SportsΑddict.gr.

Για την μεγάλη γιορτή του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου η ΕΠΣ Ξάνθης κοινοποίησε πως η είσοδος για όλες τις γυναίκες και τα παιδιά θα είναι δωρεάν ενώ γενική είσοδος θα είναι μόλις στα 5 ευρώ, θέλοντας έτσι να δώσει την ευκαιρία σε όλους να δώσουν βροντερό παρών στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι.

Ήδη όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχει γενικός ξεσηκωμός για αυτό το μεγάλο  ματς στις τάξεις των δύο φιναλίστ, ειδικότερα όπως είναι λογικό στους οπαδούς του ΑΟΞ, ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων του Νομού.

Θυμίζουμε πως ο ΑΟΞ στον ημιτελικό απέκλεισε τον Παύλο Μελά Κουτσού(θυμηθείτε ΕΔΩ το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα) και ο Άρης Αβάτου τον Άρη Πετεινού(θυμηθείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ που έκριναν το ματς)

Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Γενισέας με την Διοίκηση της Ελπίδας και ειδικά τον Πρόεδρο, Θεόδωρο Γκασιμπαγιαζίδη να είναι όλη μέρα στο γήπεδο βοηθώντας και ο ίδιος στις εργασίες ώστε το γήπεδο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα να φιλοξενήσει τον κόσμο που θα δώσει το παρών στον Τελικό, εξασφαλίζονται και τις καλύτερες συνθήκες για τους δύο φιναλίστ.

Share it