Search

Με καρέ στο φινάλε κατέκτησε την πρωτιά των σκόρερ σε όλη την Γ’ Εθνική ο Φράνκο Σέα! Τριπλή Θρακιώτικη παρουσία στο Top 10!!!

Αφιέρωμα για τους τοπ σκόρερ στην Γ’ Εθνική έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αναδεικνύοντας την τρομερή επίδοση του Αργεντίνου επιθετικού του Νέστου Χρυσούπολης, Φράνκο Σέα που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ σε όλη την Γ’ Εθνική με 28 γκολ

Ο Αργεντίνος φορ, Φράνκο Σέα του Νέστου Χρυσούπολης με το καρέ στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής έφτασε τα 28 γκολ στο πρωτάθλημα και άφησε πίσω του στην κορυφή των σκόρερ τον Βασίλη Παπαδόπουλο της Καβάλας και το Νίκο Κυπαρίσση του Σβορώνου.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ, Ηλίας Ιγνατίδης, ξεπέρασε τα 20 γκολ για δεύτερη σεζόν στη σειρά και πανηγύρισε και πάλι άνοδο, αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο, ενώ την περασμένη σεζόν τα κατάφερε με τον Καμπανιακό.

Στην δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ της Γ’ Εθνικής υπάρχει έντονο Θρακιώτικο χρώμα καθώς την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο πρώην επιθετικός του Άρη Αβάτου, Κοσμάς Γκέκας που σε μια εξαιρετική σεζόν με την Καβάλα σκόραρε 22 γκολ βοηθώντας τα μέγιστα στην πορεία ανόδου.

Σταθερά στους τοπ σκόρερ της κατηγορίας ο Εβρίτης αρχισκόρερ, Θάνος Τοπούζης που πέτυχε 21 γκολ με την φανέλα της Χανιώτη, ενώ την πρώτη δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ συμπληρώνει ο “killer” του Πανθρακικού, Χρήστος Βάσκος που σκόραρε 18 γκολ και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικής πορείας του “Πάνθραξ” σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δέκα πρώτοι:
1. Φράνκο Σέα (Νέστος) 28
2. Νίκος Κυπαρίσσης (Σβορώνος) 26
3. Βασίλης Παπαδόπουλος (Καβάλα) 26
4. Ηλίας Ιγνατίδης (Πανιώνιος) 24
5. Κοσμάς Γκέκας (Καβάλα) 22
6. Βαγγέλης Μακρής (Παναιγιάλειος) 22
7. Θανάσης Τοπούζης (ΑΟ Χανιώτης) 21
8. Θεμιστοκλής Ποτουρίδης (ΑΟ Υπάτου) 20
9. Γιώργος Μπαρμπαρούσης (Ρόδος) 20
10. Χρήστος Βάσκος (Πανθρακικός) 18

Share it