Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τα “έσπασε” ο Τζελάλ Μπουλούτ που κατέκτησε το “χρυσό παπούτσι” της Β2 ΕΠΣ Ξάνθης με αδιανόητη επίδοση! Οι 15 τοπ σκόρερ που πέτυχαν 234 γκολ!

Τρομερό φινάλε είχαμε στην Β2 κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης με την Κεντητή να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου μετά τη νίκη της επί του ΑΠΟΞ Β’ και το “δώρο” από την ΑΕΚ Κυψέλης που στάθηκε στο ύψος της και αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 με τον Κεραυνό Π. Κατραμίου που έμεινε στην δεύτερη θέση.  

Σε αντίθεση με την μάχη του τίτλου που διήρκησε μέχρι τέλους σε αυτή τον σκόρερ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από νωρίς με τον Τζελάλ Μπουλούτ να κάνει επίδοση ρεκόρ σημειώνοντας συνολικά 52(!) γκολ, 25 με την φανέλα του Κεραυνού και 27 με αυτή της Παλιάς Χρύσας.

Σε αυτές τις 26 αγωνιστικές σημειώθηκαν 613 γκολ εκ των οποίων βέβαια τα 72 είναι άνευ αγώνων κόντρα στο Εράσμιο, με τους 15 τοπ σκόρερ της κατηγορίας να έχουν πετύχει  234 γκολ.

Κορυφαία επίθεση της κατηγορίας είχε η Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας με το εντυπωσιακό 96 τέρματα ενεργητικό, ακολουθεί με 79 η πρωταθλήτρια Κεντητή, με 76 το Κατράμιο, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο ΑΠΟΞ Β με 74 και η Μύκη με 61 γκολ.

 

Όσον αφορά την άμυνα πρώτη ήταν η Παλιά Χρύσα που έχει δεχτεί 12 γκολ, ακολουθεί με 16 το Κατράμιο, η Κεντητή με 19, με την πρώτη πεντάδα να συμπληρώνουν οι πιτσιρικάδες του Ηρακλή Ζυγού με 37 και της Μύκης με 43.

Στην κορυφή με απίστευτη σεζόν τερμάτισε ο Τζελάλ Μπουλούτ(φωτο) που έφτασε αισίως το απίστευτο 52(!) τέρματα, επίδοση τρομερή αν σκεφτεί κανείς πως αυτή έρχεται σε 24 ματς. Έχοντας μέσα στη σεζόν και το απίστευτο ματς με το Κύρνο που πέτυχε 6 γκολ!

Στην δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται δύο ταλαντούχοι νεαροί του ΑΠΟΞ Β’ με τον Χρήστο Σαρηγιαννίδη να πετυχαίνει 20 γκολ και τον Παναγιώτη Κοτσαγκιόζη 19 σε μια τρομερή σεζόν για τους δύο πιτσιρικάδες. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο πρωταθλητές, ο Αχμέτ Αμέτογλου που πέτυχε 16 τέρματα και ο Ισμέτ Ισμέτογλου με 15 τέρματα.

Στα 13 γκολ είναι ο νεαρός Αρντά Κουρού που είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Κατραμίου και ο Χουσείν Μεμεταλή Καβάς που αν και έλειψε λόγω εργασίας στο εξωτερικό αρκετό καιρό κατάφερε όσο έπαιξε να πετύχει 13 γκολ και να είναι ψηλά στους σκόρερ. Με μισή σεζόν με την φανέλα της Παλιάς Χρύσας είναι ψηλά και ο Αλέξης Τόλιας με 12 γκολ. Με 11 γκολ ακολουθούν ο πρωταθλητής Χοκάν Μοσάογλου, ο Αϊκούτ Κιούρτ της Μύκης, ο Φράγκο Κόλα του Μυρωδάτου και οι Μολλά Χουσείν Νουρή και Μιχάλης Γερνάς που ολοκλήρωσαν τη σεζόν με την Αναγέννηση. Την πρώτη δεκαπεντάδα συμπληρώνουν ο πολύπειρος Δημήτρης Εφεντόπουλος με τη φανέλα της Μύκης και ο Εμιραλή Καρά Αλή με αυτή του Κύρνου.

Previous slide
Next slide

Αναλυτικά οι 15 τοπ σκόρερ της Β2 κατηγορίας:

52 γκολ: Τζελάλ Μπουλούτ (Κεραυνός Π. Κατραμίου  25/ Αναγέννηση Π. Χρύσας 27)

20 γκολ: Χρήστος Σαρηγιαννίδης (ΑΠΟΞ Β’)

19 γκολ: Παναγιώτης Κοτσαγκιόζης (ΑΠΟΞ Β’)

16 γκολ: Αχμέτ Αμέτογλου (Κεντητή)

14 γκολ: Ισμέτ Ισμέτογλου (Κεντητή)

13 γκολ: Αρντά Κουρού (Κεραυνός Π. Κατραμίου), Χουσείν Μεμεταλή Καβάς (Αναγέννηση Π. Χρύσας)

12 γκολ: Αλέξης Τόλιας (Αναγέννηση Π. Χρύσας),

11 γκολ: Χοκάν Μουσάογλου (Κεντητή), Μολλά Χασάν Νουρή(Απόλλων Διομήδειας 4 / Αναγέννηση Π. Χρύσας 7), Μιχάλης Γερνάς (ΑΕΚ Κυψέλης 9/ Αναγέννηση Π. Χρύσας 1), Αϊκούτ Κιούρτ (ΑΟ Μύκη), Φράγκο Κόλα (Δόξα Μυρωδάτου)

10 γκολ: Δημήτρης Εφεντόπουλος(ΑΟ Μύκη), Εμιραλή Καρά Αλή (Νέστος Κύρνου)

Share it