Search

Το ευχαριστώ του Πανθρακικού σε Γ. Ξενοδοχίδη και Αρχ. Εξακοίδη που αποχωρούν από την Διοίκηση!

Με δύο ευχαριστήριες ανακοινώσεις ο Πανθρακικός ευχαρίστησε δύο σημαντικούς ανθρώπους του συλλόγου που συνέβαλαν στην επανεκκίνηση του συλλόγου μέχρι και την φετινή πορεία προς την 3η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που αποχωρούν απο την Διοίκηση του συλλόγου.

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο, Γιώτη Ξενοδοχίδη και το μέλος, Αρχοντή Εξακοίδη. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα νέα πρόσωπα του Δ.Σ. με μεγάλες μορφές της πόλης να εντάσσονται σε αυτό

Αναλυτικά τα ευχαριστήρια δελτία τύπου αναφέρουν:

⚪🟢⚽ Ο Γιώτης Ξενοδοχίδης άφησε το στίγμα του στον Πανθρακικό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν διοικητικός, ζώντας πολύ μεγάλες στιγμές σε δύσκολες περιόδους για την ομάδα μας.
Σήμερα μπορεί να ολοκληρώνεται ο διοικητικός του κύκλος στα κοινά της ομάδας μετά την επιστροφή του σε αυτά το 2019, ωστόσο αφήνει μία σπουδαία παρακαταθήκη και φυσικά παραμένει στο πλευρό της ομάδας ως «πιστός στρατιώτης» της.
Το 2019 σε μία περίοδο κάμψης της ομάδας μας μπήκε μπροστά μαζί με τον Μπάμπη Σακάρη και είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς το 2022 με την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια με την διαρκώς ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής «σαρώνοντας» παράλληλα όλα τα κύπελλα εντός Ροδόπης και βάζοντας για τα καλά τον Πανθρακικό ξανά δυναμικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Γνωρίζοντας την αγάπη του Γιώτη για τον Πανθρακικό, είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ομάδας που λατρεύει παθολογικά και να προσφέρει σε ότι του ζητηθεί…
Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να φτάσουμε τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ μας εκεί που αξίζει και που όλοι ονειρευόμαστε!

Ο Αρχοντής Εξακοϊδης ασχολήθηκε με τα κοινά του Πανθρακικού από το 2021 συμβάλλοντας στην ανοδική πορεία της ομάδας μας από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.
Ο Αρχοντής με τις γνώσεις του και τον χαρακτήρα του έβαλε το λιθαράκι του σε σημαντικές στιγμές του συλλόγου της τελευταίας 4ετίας, όπως η άνοδος στη Γ’ Εθνική, η καθιέρωση εκεί και η κατάκτηση των τροπαίων των διοργανώσεων της ΕΠΣ Θράκης.
Είμαστε σίγουροι πως ο Αρχοντής Εξακοϊδης, παρότι δεν θα βρίσκεται σε ενεργό ρόλο στο σχήμα του Πανθρακικού, θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της ομάδας μας με γνώμονα την αγάπη του για το σύλλογο και το ποδόσφαιρο…

Share it