Search

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης!

Μετά από συνάντηση εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, Άρη Αβάτου και ΑΟΞ, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης και την Επιτροπή Κυπέλλου οριστικοποιήθηκαν οι πρώτες βασικές λεπτομέρειες του μεγάλου Τελικού του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Πλέον με κάθε επισημότητα σφραγίστηκε πως ο μεγάλος Τελικός θα γίνει το Σάββατο 11 Μαίου στις 17:00 στο γήπεδο της Γενισέας, με τυπικά γηπεδούχο τον ΑΟΞ. Ακολούθως υπήρξε συνάντηση και με τον Αστυνομικό Διευθυντή για να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την παρουσία κόσμου.

Έτσι τόσο στον ΑΟΞ όσο και στον Άρη Αβάτου στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική σεζόν στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ θα σιγά σιγά θα τελειώσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το ματς γιορτή.

Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Γενισέας με την Διοίκηση της Ελπίδας και ειδικά τον Πρόεδρο, Θεόδωρο Γκασιμπαγιαζίδη να είναι όλη μέρα στο γήπεδο βοηθώντας και ο ίδιος στις εργασίες ώστε το γήπεδο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα να φιλοξενήσει τον κόσμο που θα δώσει το παρών στον Τελικό, εξασφαλίζονται και τις καλύτερες συνθήκες για τους δύο φιναλίστ.

Share it