Search

Photos: Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησαν το Κύπελλο Ελλάδας οι Βασίλισσες σε θεαματικό ματς με Ολυμπιάδα Υμηττού!

Άκρως μαχητική εμφάνιση είχαν οι Βασίλισσες της Θράκης που πάλεψαν στα ίσια κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού, ομάδα Α’ Εθνικής, με την Αθηναϊκή ομάδα μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι να καταφέρνουν με ανατροπή να κερδίσουν με 3-1 και να προκριθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Κουτσού, ξεκίνησε ιδανικά για την ξανθιώτικη ομάδα που αιφνιδίασε την αντίπαλο της που αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω και στο 9′ η Μαρία Τονικίδου ανετράπη μέσα στην περιοχή και άμεσα καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Βασίλισσας, με την Μαρία Κυριαζίδου να ευστοχεί για το 1-0

Η αντίδραση των κοριτσιών της Ολυμπιάδας Υμηττού δεν άργησε να έρθει και στο 13′ με κεφαλιά της Δερβάτη κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρος καθώς παρά τις προσπάθειες αμφότερων των πλευρών δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη η Αθηναϊκή ομάδα μπήκε πιο δυνατά πίεσε ψηλά, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 63′ με την Άννα – Θεοδώρα Γκιόγκεζα, με την Κωνσταντίνα Μυλώνα με κεφαλιά στο 74′ να βάζει μπροστά στο σκορ την Ολυμπιάδα που ένα λεπτό αργότερα ε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Βραζιλιάνας, Αλήν Νταλμέντικο να κάνουν το 1-3

Πριν την έναρξη του αγώνα οι Βασίλισσες προσέφεραν μια σακούλα με διάφορα δώρα στην αντίπαλη ομάδα όπως και τιμητικές πλακέτες από τον προπονητή Χρήστο Σταύρου στον προπονητή της Ολυμπιάδας, Κώστα Τσαβαλιά, και από τον Υπεύθυνο της ξανθιώτικης ομάδας Απόστολο Κουτρουλό στον Πρόεδρο της ομάδας του Υμηττού.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Κοτανίδου και Κουβαλάκη της ΕΠΣ Δράμας με τέταρτο τον ξανθιώτη Παναγιώτη Τσοπούλιδη.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Χρ. Σταυρού): Παρδή, Χατζηαντωνίου, Γενιτζέ, Σταύρου, Χαραλαμπίδου, Κυριαζίδου(73′ λ.τρ. Χατζημεστή), Καζαντζίδου, Μετοικίδου, Χαϊτίδου(84′ Μαστού), Τονικίδου (90′ Χριστακάκη), Σαμαρά (90′ Μουμίντσα)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ(Κ. Τσαβαλιάς): Πεταλωτή Ρ., Κοντιζά Σ., Κοντιζά Β., Μυλωνά, Αντιόχου, Σκαρβέλη(66′ Κότσινα), Νταλμέντικο, Λάγιου, Γκιόκεζα(71′ Βείνη), Βερβάτη(82′ Παναγιώτου), Καραθανάση(46′ Μιχαλοπούλου)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it