Search

Photos: Ήττα με Θρακιώτικο τέρμα από Καβάλα για Άρη Αβάτου που όμως γιορτάζει την 8η σερί παρουσία στην Γ’ Εθνική!

Την παραμονή του για 8η σερί χρονιά γιορτάζει ο Άρης Αβάτου που μπορεί να έχασε από την πρωταθλήτρια Καβάλα στην έδρα του, όμως έχοντας ενημέρωση για την ήττα της Ευκαρπίας στην Ορεστιάδα οι ξανθιώτες πέτυχαν μια στροφή πριν το φινάλε την οριστική εξασφάλιση της παραμονής τους.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κατάφερε να επεκτείνει την εντυπωσιακή επίδοση της συνεχόμενης παρουσίας του συλλόγου στην Γ’ Εθνική και πλέον δίνει ραντεβού για τη νέα αγωνιστική σεζόν οπού μάλιστα αναμένεται η ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια να παίξει στο “σπίτι” της.

Στα του αγώνα με τα ευχάριστα μαντάτα να έρχονται απο νωρίς το ματς έχασε γρήγορα το ενδιαφέρον του με λίγες αξιόλογες στιγμές στο πρώτο μέρος, στο 30′ οι “αργοναύτες” απείλησαν με τον ξανθιώτη επιθετικό Νίκο Σαμπανίδη να πιάνει την κεφαλιά όμως ο Νταφόπουλος με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Στο 36′ το σουτ του Λαγού δεν βρήκε στόχο ενώ στο 40′ το δυνατό σουτ του Στοίνοβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Με την σέντρα του δευτέρου μέρους ο Κομοτηναίος μεσοεπιιετικός με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους παρά την καλή στιγμή με τον Κουτσούμπα για τους ξανθιώτες που με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν έκρυψαν την χαρά τους για την επίτευξη της παραμονής

Πλέον απαλλαγμένοι απο το άγχος οι ξανθιώτες θα παίξουν στην Βέροια με στόχο νίκη και καλό πλασάρισμα στο φινάλε. Οι πρωταθλητές του ΑΟΚ τελειώνουν το πρωτάθλημα με 97 πόντους(!!!) σε επίδοση ρεκόρ και πλέον θα κάνει φιέστα στον Σαββατιάτικο τελικό με Βύρωνα μια και στο πρωτάθλημα έχει ξεκούραστο τρίποντο με Αγγελοχώρι.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Παυλίδη της ΕΠΣ Δράμας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Φούντας(86′ Μπαμπαλής), Λεωντσάκος(60′ Παπαχρήστου), Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Θεοδωρόπουλος(76′ Καραμανίδης), Γκιορτζίνης, Μαραγκός(60′ Καρυπίδης), Χασάνογλου, Αναγνωστόπουλος, Θεολόγου

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ(Τ. Καβακάς): Αστράς, Καζαντζίδης, Δαλιανόπουλος(9′ Στοίνοβιτς, 84′ Γιαγτζίδης), Δερμιτζάκης, Σμίλτος, Λαγός, Μέτσε, Σαμπανίδης(75′ Αλτιντζής), Παπαδόπουλος, Αλ Ρασντί(75′ Γερονικολός), Ιωαννίδης.

Share it