Search

Εκπληκτική παρουσία για Σαράντη Τζελέπη που κατέκτησε την κορυφή στα Σχολικά με την 9η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη!

Έσπασε όλα τα κοντέρ ο Κομοτηναίος πρωταθλητής της Ολυμπιάδας Κομοτηνής και μαθητής της  πρώτης Λυκείου στο 3ο ΓΕΛ Ροδόπης, Σαράντης Τζελέπης στους Σχολικούς αγώνες που έγιναν στις Σέρρες.

Πιο συγκεκριμένα ο εκπληκτικός Σαράντης Τζελέπης με άλμα στα 7,20 στο μήκος πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18, όπως και o Κώστας Καϊμακάκης με 7,00 μ. (0,4). Τρίτος με 6,97 (2,2) ήταν ο Ανέστης Ισαακίδης, επίσης αθλητής της κατηγορίας Κ18.

Μάλιστα ο 16χρονος Κομοτηναίος αθλητής του Κώστα Μπανιώτη πέτυχε την ένατη επίδοση φέτος στην Ευρώπη στην κατηγορία του και ξεπέρασε τον εαυτό του, αφού το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 6,87 μέτρα.

Με αυτό το συγκλονιστικό αγώνα ο Τζελέπης πέρα από το χρυσό μετάλλιο κέρδισε την πρόκριση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στη Σλοβακία όπως και την πρόκριση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στο Μπαχρέιν. Αλλά και το πιο σημαντικό για το μέλλον του εξασφάλισε το 20% επιδότηση στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ και το 10% για όποια άλλη σχολή τον ενδιαφέρει.

Share it