Search

Τρομερή παρουσία και χάλκινο μετάλλιο στους Σχολικούς αγώνες για την Στυλιανή Ορφανίδη!

Το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα διεξήχθη στην πόλη των Σερρών, με τους μικρούς πρωταγωνιστές να δίνουν τα διαπιστευτήρια τους, ενόψει των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες. Η Ξάνθη είχε τριπλή παρουσία τριών μαθητών της πρώτης Λυκείου.

Πολύ δυνατή κούρσα είχαμε στα 200μέτρα με την ξανθιώτισσα, Στυλιανή Ορφανίδη, πρωταθλήτρια του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης και μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης, να κατακτά την τρίτη θέση με 25,30 και πέρα από το χάλκινο μετάλλιο εξασφαλίζει και μοριοδότηση για την εισαγωγή της σε πανεπιστήμιο της επιλογής της.

Αξίζει να τονιστεί πως η επιτυχία της αθλήτριας της Τάνιας Τσελεμπή(φωτο πανω) είναι ακόμα πιο σημαντική αν σκεφτεί κανείς πως είναι μαθήτρια της 1ης Λυκείου ενώ τα δύο πρώτα κορίτσια της κούρσας είναι μαθήτριες της 3ης Λύκειού.

Πέρα από την καταπληκτική Ορφανίδη, είχαμε ακόμα δύο ξανθιώτικες παρουσίες στους τελικούς των Σχολικών. Στο τριπλούν η Βάσια Τσαφαράκη, μαθήτρια της πρώτης Λυκείου στο Εκκλησιαστικό με άλμα στα 11,34 κατετάγη 7η. Ενώ στην σφυροβολία ο μαθητής της πρώτης Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, Γιώργος Ιωαννίδης κατετάγη 10ος με ρίψη στα 43,80.

Share it