Search

Πανέτοιμοι για την μεγάλη μάχη με Αθήνα για την πρόκριση στα ημιτελικά η Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης!(16:30 LIVE SA)

Στους ρυθμούς του μεγάλου προημιτελικού με την ΕΠΣ Αθηνών κινείται η μεικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16:30 στο γήπεδο της Γενισέας.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού θέλει να δώσει συνέχεια στις μεγάλες εμφανίσεις και μετά το Κιλκίς να αφήσει εκτός και την Αθήνα για να πάρει την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης μεταξύ Πιερίας – Χανιών, Ηρακλείου – Δωδεκανήσων & Λάρισας – Μακεδονίας θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα φούτμπολ, ποδόσφαιρο και κείμενο

Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα μπορέσετε, καιρού επιτρέποντος, να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι Youtube του Sportsaddict.gr θα διευθύνει ο Γιάννης Τομαράς με βοηθούς τους Ιάκωβο – Γιώργο Διονίδη και Κοσμά Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Θράκης.

Η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας απαρτίζεται από τους: Φίλιππο Κουρτίδη, Αχμέτ Αδέμογλου, Ιωάννη Καρβουνίδη, Ελευθέριο Δρόσο, Σάββα Μπαλάση, Θεόδωρο – Βασίλη Κερεμιτσή, Νίκο Τονικίδη, Εγκέ Καπζά, Ανέστη Μπογιατζόπουλο, Επαμεινώνδα Αλεξιάδη, Χρήστο Φάκα, Χρήστο Χριστοδούλου, Δημήτρης Ρίζος, Παναγιώτης Μπουμπούκης, Εφραίμ – Αβραάμ Αβραμίδης, Στυλιανός Μπουτιέρος, Παναγιώτης Σαϊλάκης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Θεόδωρος Δροσόπουλος, Νίκος Ντάκος,  Γιώργος Μπιζάνης, Χρήστος Μελεμενλής, Διαμαντής Ιωάννου, Γιάννης Αποστολίδης, Ροέλ Σαχίνι, Χρήστος Πένγκου

Share it