Search

Φινάλε σεζόν με οικογενειακό τραπέζι με ειδήσεις και εξελίξεις ενόψει στον Φίλιππο Δροσερού! (+pics)

Σε άκρως οικογενειακό κλίμα έκλεισε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον Φίλιππο Δροσερού, με τον Πρόεδρο της ομάδας Φερτούν Χασάνογλου να εύχεται καλό καλοκαίρι στους παίκτες με γεύμα ενώ έδειξε αποφασισμένος ώστε και τη νέα χρονιά ο Φίλιππος να συνεχίσει να προοδεύει και να κάνει βήματα μπροστά.

 

 

Με το φινάλε λοιπόν της σεζόν και αφού αποχαιρέτησε με θέρμη τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Ερσάν Καντουχάρ, με τον οποίο άλλωστε υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τον Φερτούν Χασάνογλου να έχει να πει τα καλύτερα για την πολύ καλή συνεργασία τους

Άλλωστε από το καλοκαίρι του 2022 όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Φίλιππου ο Ερσάν Καντουχάρ βοήθησε στην εξέλιξη του συλλόγου και τον στόχο του Φερτούν Χασάνογλου η ομάδα του Δροσερού να κάνει συνεχώς βήματα βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα. Να σημειώσουμε πως με τον Καντουχάρ στο τιμόνι ο Φίλιππος Δροσερού και τις δύο σεζόν σε άκρως ανταγωνιστικά πρωταθλήματα οδήγησε τον σύλλογο σε δύο 6ες θέσεις ενώ πέρσι η ομάδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Φερτούν Χασάνογλου ευχαρίστησε τον Ερσάν Καντουχάρ για την συνεργασία τους και προανήγγειλε στους παίκτες της ομάδας εξελίξεις στον σύλλογο που θα ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα ώστε και τη νέα χρονιά να είναι πρωταγωνιστής στην μεγάλη κατηγορία. Ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες πως τους θέλει όλους δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια.

 

Τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία με το νέο προπονητή της ομάδας, που είναι ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο για τον σύλλογο.

 

Share it