Search

Το photostory από την απονομή του τίτλου και τα πανηγύρια των πρωταθλητών του Παύλου Μελά Κουτσού

Με την λήξη της αναμέτρησης με την Ασπίδα Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ αποτέλεσμα και τελική βαθμολογία) ο Παύλος Μελάς Κουτσού παρέλαβε το τρόπαιο του πρωταθλητή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης για την αγωνιστική περιόδου 2023-2024.

Σε μια μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε η Διοίκηση του συλλόγου με βεγγαλικά, καπνογόνα, μπόλικη σαμπάνια, εδέσματα αλλά και ζωντανή μουσική με το Νίκο Στογιαννίδη, η ομάδα του Κουτσού παρέλαβε το τρόπαιο του πρωταθλητή και τα μετάλλια για την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου μετά από 38 ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα καλεσμένοι στην γιορτή ήταν ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, Μηνάς Μουμτζίδης, της ομάδας που το 1986 κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα για λογαριασμό του Παύλου Μελά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των Άρη Αβάτου, Παθρακικού, Άρη Πετεινού και του Απόλλωνα Ξάνθης.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησε στις απονομές μεταλλίων με τον Πρόεδρο, Γιάννη Δαλακούρα να παραδίδει το τρόπαιο στον αρχηγό του Κουτσού, Κωνσταντίνο Τυριάκη που σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή, Χρήστο Μαλαδένη.

Πλέον ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική για τον Παύλο Μελά, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου στην Αμμουδιά με τον πρωταθλητή Σερρών, Ηρακλή Αμμουδιάς.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it