Search

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ Β’ ο Δαρέλας, σκόραρε και κόντρα στον Ηρακλή!

Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο μίνι πρωτάθλημα των play outs είχε ο ΠΑΟΚ Β το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Καμπανιακού, όπου ηττήθηκε 2-1 από τον Ηρακλή.

Πιο δυναμικοί οι γηπεδούχοι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και ήταν σαφώς πιο απειλητικοί. Προηγήθηκαν στο 28′ με τον Κούστα – κι ενώ ο Φίλων τραυματίστηκε κ ήταν στο έδαφος κατά τη διάρκεια της φάσης – ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 37′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ισνάλδο.

Έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ, κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα, δίχως ωστόσο να καταφέρει να γίνει απειλητικός. Ίσως απασχόλησε την αντίπαλη εστία με κάποιες στατικές φάσεις, σε μια από τις οποίες στο 92′ ο Εβρίτης Αργύρης Δαρέλας μείωσε με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα. Ο Αλεξανδρουπολίτης μέσος έφτασε έτσι τα 8 γκολ στη φετινή σεζόν (5 στην κανονική διάρκεια και 3 στα play outs) και είναι ο 1ος σκόρερ της ομάδας!

Επόμενο παιχνίδι για τον Δικέφαλο, το εξ αναβολής με τον Καμπανιακό.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Σπυρίδης (82′ Χειρίτραντας), Ισνάλντο (82′ Νεοφυτίδης), Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (65′ Αρόγιο), Κούστα (53′ Κουντουριώτης), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος , Φίλων (30′ λ.τ Γκούμας), Σελιμάι (52′ λ.τ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (46′ Γρόσδης), Σπυράκος (70′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Σαποβάλοφ (70′ Πανίδης).

Share it